Τρίτη, 29 Νοεμβρίου 2022

Με καλούς ρυθμούς οι συμμετοχές για το Hydra's Trail Event

  • Σάββατο, 10 Ιανουαρίου 2015 14:01
  • 1'


Μπήκαμε αισίως στον πρώτο μήνα του 2015 και ατενίζουμε με ενθουσιασμό το αγωνιστικό διήμερο της Ύδρας, "Hydra's Trail Event - Αγώνες Ορεινού Τρεξίματος 2015" που θα γίνουν το Σάββατο 4 & Κυριακή 5 Απριλίου 2015.
Η προετοιμασία ήδη κινείται με εντατικούς ρυθμούς. Στόχος της οργανωτικής επιτροπής είναι οι φίλοι του ορεινού τρεξίματος να απολαύσουν ακόμα περισσότερες παροχές. Ύστερα από την πρώτη διοργάνωση με τους 550 αθλητές, το 2015 θα αυξηθούν οι συμμετοχές στις 900.
Οι αγώνες αυτού του διημέρου παραμένουν και φέτος πέντε, μαζί με τον παιδικό. Οι τρεις από αυτούς διεξάγονται το Σάββατο και οι δύο την Κυριακή. Όλοι οι αθλητές έχουν τη δυνατότητα να συμμετάσχουν μέχρι και σε τρεις αγώνες έχοντας όμως πληρώσει μόνο μία συμμετοχή.
Οι εγγραφές των αγώνων "Hydra's Trail Event" - Αγώνες Ορεινού Τρεξίματος 2015 έχουν ήδη ξεκινήσει από την Πέμπτη 01-01-2015 στην ιστοσελίδα των αγώνων www.hydrastrail.gr και θα διαρκέσουν μέχρι τη συμπλήρωση των θέσεων. Ήδη έχουν δηλώσει συμμετοχή περίπου 80 αθλητές, ενώ αναμένεται και φέτος να υπάρξει έντονο ενδιαφέρον με πολλά αθλητικά σημαντικά «παρών».
Οι αγώνες γίνονται υπό την αιγίδα του Δήμου Ύδρας και της οργανωτικής επιτροπής. Την ιατρική φροντίδα έχει το Κουλούρειο Νοσοκομείο του νησιού μας, ενώ χρυσός χορηγός των αγώνων είναι και πάλι η εταιρεία ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ.
Ιδιαίτερα σημαντική για τους αγώνες θα είναι η στήριξη από τους εθελοντές. Η βοήθειά τους προς τους αθλητές είναι καθοριστική και σαφώς αναγκαία. Πέρσι οι εθελοντές μας, έφτασαν έναν μεγάλο αριθμό και μέρος της επιτυχίας οφείλεται φυσικά και σε αυτούς. Κάθε ενδιαφερόμενος εθελοντής, μπορεί να επικοινωνεί με τον Υπεύθυνο Εθελοντών, Στέλιο Μπακρατσά, στο τηλέφωνο 6972084550.
Καλή Επιτυχία Ύδρα! Το Hydra's Trail Event περιμένει και φέτος εθελοντές και αθλητές για ένα χαρούμενο, γιορτινό, αγωνιστικό διήμερο!