Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024

Κλήρωση πρωταθλήματος 2015-2016 - Δύσκολο ξεκίνημα για το Α.Ο.Υ

  • Τρίτη, 01 Σεπτεμβρίου 2015 22:39
  • 1'

Πραγματοποιήθηκαν στο ξενοδοχείο ΠΑΡΚ του Ναυπλίου, οι κληρώσεις των πρωταθλημάτων της Α1 και Α2 της Ε.Π.Σ.Αργολίδας. Ο καθορισμός των ομίλων έγινε αρχικά με αγωνιστικά κριτήρια, με βάση, δηλαδή, τη βαθμολογία της αγωνιστικής περιόδου 2014-15. Στη συνέχεια έγινε έλεγχος με γεωγραφικά κριτήρια, που είχαν στόχο τη δικαιότερη κατανομή στις χιλιομετρικές αποστάσεις ανά δήμο. 

Η ομάδα της Ύδρας που ορίστηκε στον 2ο Όμιλο της Α2 Κατηγορίας, θα μπει από νωρίς στα δύσκολα, καθώς καλείται να αγωνιστεί στα δύο πρώτα παιχνίδια εκτός έδρας. Πρεμιέρα θα κάνει με τον Λυγκέα στο Γήπεδο της Λυρκείας και στη δεύτερη αγωνιστική θα ταξιδέψει στο Ναύπλιο με αντίπαλο τον πάντα μαχητικό Δυοβουνιώτη. Πρώτο εντός έδρας παιχνίδι θα γίνει την τρίτη αγωνιστική με τον Απόλλωνα. Αναλυτικά το πρόγραμμα της ομάδας μας:

1η Αγωνιστική: Λυγκεύς - Ύδρα, 2η Αγωνιστική: Δυοβουνιώτης - Ύδρα, 3η Αγωνιστική: Ύδρα - Απόλλων, 4η Αγωνιστική: Παμμετοχικός - Ύδρα, 5η Αγωνιστική: Ύδρα - Προσύμνη, 6η Αγωνιστική: Ύδρα - Αριστέας, 7η Αγωνιστική: Ρεπό, 8η Αγωνιστική: Ύδρα - Α.Γ.Ο.Ν, 9η Αγωνιστική: Κεραυνός Ιρίων - Ύδρα

Ο δεύτερος γύρος θα πραγματοποιηθεί στις αντίστροφες έδρες.

Η ομάδα μας για ακόμα μια χρονιά δεν θα μπορέσει να αγωνιστεί στο γήπεδο του νησιού μας και γι' αυτό τον λόγο οι εντός έδρας αγώνες της μετά από απόφαση της Διοίκησης του Α.Ο.Υ θα γίνουν στο Γήπεδο του Γαλατά.

Στη συνάντηση των κληρώσεων των πρωταθλημάτων ο πρόεδρος της Ενωσης Γιάννης Αποστολόπουλος κάνοντας έναν πρόχειρο απολογισμό σημείωσε ότι όταν «αναλάβαμε πριν 10 χρόνια βρήκαμε τρία γήπεδα με χόρτο και φτάσαμε να έχουμε 23, με τη βοήθεια των δήμων αλλά και των ίδιων των ομάδων. Θέλω να πιστεύω ότι θα προλάβουμε να έχουμε ακόμη 2-3 έτοιμα φέτος. Αυτό διευκολύνει την επιτροπή να ορίζει ολο και περισσότερους αγώνες την Κυριακή για να εξυπηρετούμε τις ομάδες που απαρτίζονται από ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές».P1100682

Ενημέρωσε επίσης ότι φέτος συστάθηκε και Σύνδεσμος Προπονητών και από την επόμενη ποδοσφαιρική περίοδο οι ομάδες θα είναι υποχρεωμένες να προσλαμβάνουν προπονητή από τις σχολές που θα ξεκινήσουν μέσα σε αυτή την περίοδο.

Τέλος, για την Α2 είπε ότι στον ένα όμιλο είναι 9 οι ομάδες επειδή δεν δήλωσε συμμετοχή ο Αχιλλέας Φιχτίου και σύμφωνα με το άρθρο 4 του καταστατικού της ΕΠΟ δεν έχει δικαίωμα η ΕΠΣ να συμπληρώσει το κενό με ομάδα από την πιο κάτω κατηγορία. Αν κάτι άλλο προκύψει στην πορεία, ο Φαβιέρος θα είναι αυτός που θα καλύψει το κενό.