Τρίτη, 29 Νοεμβρίου 2022

Ξεκίνησε η εγγραφή εθελοντών για το Hydra's Trail Event

  • Δευτέρα, 11 Ιανουαρίου 2016 19:42
  • 1'

 

Οι αγώνες ορεινού τρεξίματος Hydra's Trail Event συνεχίζουν την επιτυχημένη πορεία τους για τρίτη χρονιά φέτος. Πρόκειται να διεξαχθούν στην Ύδρα από τις 9-10 Απριλίου 2016. Ένα διήμερο που υπόσχεται πολύ τρέξιμο, δράση, εκτόνωση, επαφή με τη φύση και έχει ήδη κερδίσει απόλυτα τις καρδιές των αθλητών με την άρτια διοργάνωσή του, το κέφι και το μεράκι. ethelontes trail
Χρυσός χορηγός είναι και φέτος η εταιρεία ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ, με τον Δήμο Ύδρας να έχει την αιγίδα της όλης διοργάνωσης. Ενώ πολλοί είναι αυτοί που στηρίζουν με κάθε τρόπο το εγχείρημα.
Ο ρόλος των εθελοντών είναι και φέτος πολύ σημαντικός και για τον λόγο αυτό η Οργανωτική Επιτροπή κάνει κάλεσμα σε όλους, όσοι μπορούν να βοηθήσουν εθελοντικά, και να προσφέρουν το δικό τους λιθαράκι στην επιτυχία του Hydra’s Trail Event.
Η φόρμα εγγραφής εθελοντή έχει ήδη ανοίξει και μπορείτε να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας εδώ.
Καλή Επιτυχία ευχόμαστε για άλλη μια χρονιά στο Hydra's Trail Event. Είμαστε πάντα αρωγοί αυτής της έξοχης προσπάθειας. Εθελοντές και αθλητές θα γίνουν τον Απρίλιο μια γροθιά, για ένα χαρούμενο και πολύ πετυχημένο αγωνιστικό διήμερο!