Παρασκευή, 30 Σεπτεμβρίου 2022

Πύρρειος η νίκη για τον Α.Ο.Υ

  • Δευτέρα, 12 Νοεμβρίου 2012 11:14
  • 1'

Νικηφόρο μεν αποτέλεσμα αλλά με τραυματισμό παίκτη μας.

Ο νικηφόρος αγώνας του Α.Ο.Υ με το Σάρωνα στο Γαλατά επισκιάστηκε από το σοβαρό τραυματισμό του αθλητή μας Πέτρου Κοφίτσα.
Συγκεκριμένα στο 55΄ μετά από δυνατό μαρκάρισμα ο Πέτρος Κοφίτσας τραυματίστηκε με αποτέλεσμα ο αγώνας να διακοπεί για 10΄ και ο αθλητής μας να διακομιστεί στο Κέντρο Υγείας Γαλατά όπου διαπιστώθηκε πως είχε υποστεί κάταγμα περόνης (3 μήνες εκτός). Χαρακτηριστικό του αγώνα ήταν τα δυνατά μαρκαρίσματα των αντιπάλων που ανάγκασαν τη διαιτητή σε αρκετές κίτρινες κάρτες. Στο αγωνιστικό κομμάτι του παιχνιδιού, που φυσικά πέρασε σε δεύτερη μοίρα μετά τα γεγονότα, η διαφορά δυναμικότητας ήταν μεγάλη και ουσιαστικά η ομάδα μας υπερίσχυσε εύκολα του Σάρωνα. Στο πρώτο ημίχρονο προηγήθηκε νωρίς στο σκορ και ολοκλήρωσε το ημίχρονο με 2-0. Στο δεύτερο μέρος μετά τον τραυματισμό, δεν υπήρχε ρυθμός στο παιχνίδι και απλά πέτυχε ο Α.Ο.Υ ένα τρίτο γκολ όπου διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα. 

Ο Προπονητής Μιχάλης Χατζηκωνσταντίνου και η Διοίκηση του Α.Ο.Υ. εύχονται γρήγορη ανάρρωση στον αθλητή μας που στάθηκε άτυχος, τραυματιζόμενος τόσο άσχημα. Με τη σειρά της η ΦτΥ σπεύδει να ευχηθεί περαστικά στον Πέτρο Κοφίτσα. Πρέπει να θυμίσουμε εδώ, πως δεν υπάρχουν αντίπαλοι στις ομάδες αλλά συμπαίκτες στο άθλημα που αγαπάνε, το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και δεν πρέπει να ξεφεύγουν από αυτές τις αρχές.

 

11/11/12, Γήπεδο Γαλατά, Καιρός: Άστατος 16C

 

Σάρωνας - Α.Ο.Υ  0-3

Γκολ:Βατίστας 13΄, Καλαφάτης 22΄(πεν), Μιχάλης 77΄

 

Διαιτητής:Τσατσούλη Β

 

Ενδεκάδα Ύδρας:
Βαϊάνης
Χατζηνικολαΐδης-Ν'ντόνι-Αναργύρου.Ε-Κοφίτσας
Σκόρρας-Τζάκας-Καλαφάτης-Δουληγέρης
Μιχάλης-Βατίστας
Αλλαγές
Κοφίτσας > Κυριακάκης
Βαϊάνης > Αναργύρου
Βατίστας > Δαρδανός

 

Βαθμολογία 4ου ομίλου Β΄ Κατηγορίας
1.Ύδρα 10 (4 αγ), 2.Ηλιόκαστρο 9 (4 αγ), 3.Θησέας 7 (4 αγ) Δρυόπη 3 (4 αγ), Σάρωνας 0 (4 αγ)

 

Επόμενη αγωνιστική: 6η Ηλιόκαστρο-ΑΟΥ / Γήπεδο Ηλιοκάστρου, Κυριακή 17/11/2012 ώρα 15:00