Δευτέρα, 29 Απριλίου 2024

Η δράση των ομάδων της Ύδρας το διήμερο που πέρασε

  • Κυριακή, 17 Φεβρουαρίου 2019 23:55
  • 1'

Mε μια ακόμα νίκη συνέχισε τις υποχρεώσεις του ο Α.Ο.Υ για την 15η αγωνιστική του 3ου ομίλου της Α2 της Ε.Π.Σ Αργολίδος. Συγκεκριμένα η ομάδα μας συνέτριψε στην Ύδρα τον  Προίτο με 4-1. Έτσι τρεις αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας του ομίλου παραμένει στο κυνήγι της πρωτοπόρου Θύελλας. Αν και πλέον τα περιθώρια για την πρώτη θέση έχουν στενέψει. Στη βαθμολογία ο ΑΟΥ παραμένει 2ος με 33 βαθμούς τρεις λίγοτερους από την πρώτη θέση.

Επόμενη αγωνιστική με τον Εθνικό Τολού εκτός.

Αγωνίστηκαν για τον Α.Ο.Y : Καλαφάτης Λ., Κραβαρίτης Δ., Τσαγκάρης Δ., Κυριακάκης Γ., Arshi Velika, Basho V., Ράμπιας Αντώνης, Παπαδάκης Ηλίας, Ζωγκός Παντελής,Zdrava Nuri, Παπανικολάου Αλ. 

Υδατοσφαίριση A1 Ανδρών

Το Σάββατο 16/2 ο Υδραϊκός αγωνίστηκε με το Περιστέρι στο κολυμβητήριο του Αλίμου. Η ομάδα της Ύδρας δεν κατάφερε να πάρει το τρίποντο που θα την βοηθούσε να ξεφύγει από τους διώκτες της στη μάχη της τετράδας, αφού γνώρισε την ήττα με 8-5. Στη βαθμολογία ο  Υδραϊκός παραμένει 4ος με 27 βαθμούς.

Τα οκτάλεπτα: 2-1, 1-4, 1-2, 1-1

Υδραϊκός:  Φλέγκας, Καζάζης, Μιτελούδης, Κοκκινάκης, Πρέκας (1), Καλαργυρός, Μπλάνης (1), Χονδροκούκης (1), Αργυρόπουλος, Στελλάτος, Τσαχειλίδης, Ίρβινγκ (2), Μαντής, Ρουμάνης

Σκάκι, Β2 τοπική, Ε.Σ.Σ.Ν Αττικής

Για τον 6ο γύρο του διασυλλογικού πρωταθλήματος, ο Σ.Ο Ύδρας πέτυχε σημαντική νίκη εκτός έδρας, καθώς επικράτησε της ΠΚE Α.Τ.Ε. με 5,5 - 2,5. Επόμενος αντίπαλος για τον Σ.Ο.Υ εντός έδρας με τον Π.Ο.Σ Πετρούπολης.

Για τον Σ.Ο.Υ αγωνίστηκαν: Καλογιάννης Α., Αγγελόπουλος Κ., Ντούσκος Σ., Κεχαγιόγλου Α., Χριστοδούλου Ι., Βλαχόπουλος Α., Βλαχόπουλος Γ, Λεμπέσης Π.

Φωτογραφία: Σπήλιος Σπηλιώτης