Κυριακή, 25 Σεπτεμβρίου 2022

Σκακιστικός Όμιλος Ύδρας: Νέα σεζόν, νέες προκλήσεις

  • Κυριακή, 27 Σεπτεμβρίου 2020 19:50
  • 1'

O Σκακιστικός ‘Όμιλος Ύδρας επιστρέφει ξανά στις σκακιέρες!

Με ανακοίνωσή του o Σ.Ο.Ύδρας ενημερώνει για τη νέα σεζόν, τα μαθήματα και τις αγωνιστικές υποχρεώσεις.

Συγκεκριμένα επισημαίνει:

"Ακολουθώντας τις οδηγίες της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και της Ελληνικής Σκακιστικής Ομοσπονδίας και σύμφωνα με το Επικαιροποιήμενο Υγειονομικό Πρωτόκολλο, o Σ.Ο.Ύδρας καλεί τους μαθητές και τους νέους του νησιού για 7η συνεχή χρονιά να έρθουν κοντά στο πνευματικό αυτό άθλημα, το οποίο με τις εκπαιδευτικές του ιδιότητες βοηθά να αναπτύξουν σωστό τρόπο λογικής σκέψης, θέληση, πειθαρχία και αντοχή, προάγοντας την ευγενή αθλητική άμιλλα.

Επίσης, οι αθλητές του Ομίλου θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετάσχουν στις φετινές αγωνιστικές υποχρεώσεις του Σ.Ο. Ύδρας, στο Πρωτάθλημα και τα τουρνουά στα οποία θα λάβει μέρος.

Τα μαθήματα θα πραγματοποιηθούν και φέτος σε αίθουσα του φιλόξενου Γυμνασίου - Λυκείου Ύδρας και θα διεξάγονται κάθε Κυριακή με έναρξη την Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2020.

Το πρόγραμμα των μαθημάτων - προπονήσεων φέτος θα γίνει σε μικρά γκρουπ.

Τα μαθήματα σε όλους προσφέρονται ΔΩΡΕΑΝ.

Πληροφορίες: 6946058148

Θα θέλαμε επίσης να σας ενημερώσουμε ότι το τουρνουά ράπιντ που διοργανώνει ο Σ.Ο. Ύδρας κάθε καλοκαίρι και δεν πραγματοποιήθηκε λόγω των μέτρων κατά της διασποράς του covid-19, εφόσον οι συνθήκες το επιτρέψουν θα γίνει κανονικά το καλοκαίρι του 2021, ανανεωμένο και πάντα με νέες δυνατές εκπλήξεις.

Να ευχηθούμε και από την Ύδρα καλή αγωνιστική χρονιά σε όλους!"