Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Με επιτυχία και πολλά χαμόγελα διεξήχθη το 1o SANTA RUN στην Ύδρα με τη συμμετοχή παιδιών των δημοτικών σχολείων

Με επιτυχία και πολλά χαμόγελα διεξήχθη το 1o SANTA RUN στην Ύδρα με την συμμετοχή παιδιών από τα δύο Δημοτικά Σχολεία.
Μέσα σε ένα Χριστουγεννιάτικο κλίμα, τα παιδιά έτρεξαν κατά μήκος του λιμανιού ντυμένα όλα με κόκκινα σκουφάκια σε ξεχωριστές διαδρομές για κάθε ηλικιακή κατηγορία.
Μετά το τέλος της διοργάνωσης δόθηκαν Χριστουγεννιάτικα δώρα σε όλους τους μαθητές από την Κοινωφελή Επιχείρηση Δήμου Ύδρας.

Ο Σύλλογος Δρομέων Ύδρας ευχαριστεί τον Μουσικό Σύλλογο Ύδρας για την ξεχωριστή μουσική νότα, αλλά και την ψυχαγωγία των παιδιών, τον Γιάννη Βούλγαρη για την χορηγία της μικροφωνικής εγκατάστασης, το ζαχαροπλαστείο Καραγιάννης για την χορηγία των γλυκισμάτων, τον Δ. Λεριό για την χορηγία των νερών και τον κ.Λαρετζάκη για την χορηγία των σκούφων.

Ευχαριστούν επίσης το Κουλούρειο Νοσοκομείο Ύδρας για την παραχώρηση του ασθενοφόρου και την Παιδίατρο Μπαλαμπάνη Σωτηρία που παρευρέθηκε στον χώρο καθ' όλη την διάρκεια.

Τέλος ευχαριστούν για την άψογη συνεργασία, τον Δήμο Ύδρας, την Κοινωφελή Επιχείρηση Δήμου Ύδρας, το Λιμεναρχείο Ύδρας, το Δ.Σ. του Λιμενικού Ταμείου Ύδρας, όλους τους εκπαιδευτικούς των δύο Δημοτικών Σχολείων όπως και τους διευθυντές τους και φυσικά τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων 1ου Δημοτικού.