Τετάρτη, 10 Απριλίου 2024

Υπέταξε με 7-3 την ΑΕΚ ο Υδραϊκός

  • Σάββατο, 26 Φεβρουαρίου 2022 22:09
  • 1'

Ο Υδραϊκός έχει πάρει φόρα και συνεχίζει πλέον μια εντυπωσιακή πορεία στο πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης της Α1 Ανδρών, που ξεκίνησε στις τελευταίες αγωνιστικές της Α' φάσης και συνεχίζεται δυναμικά στη Β' φάση.

Η ομάδα του Μάκη Βολτυράκη ξεπέρασε και το εμπόδιο της ΑΕΚ πετυχαίνοντας μια σπουδαία νίκη με 7-3, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του G3, στο κολυμβητήριο του Αλίμου, έκανε το "2 στα 2" στη Β’ φάση και είναι πλέον ισόβαθμος με τον ΓΣ Περιστερίου στην πρώτη θέση του συγκεκριμένου γκρουπ (33 β.). Από την άλλη η ΑΕΚ, που προερχόταν από τη μεγάλη νίκη επί της ομάδας του Περιστερίου, μετρά πλέον μία νίκη και μία ήττα.

Με βασικό όπλο την άμυνα και με τον Γαλανίδη σε μεγάλη μέρα, ο Υδραϊκός επέβαλε τον ρυθμό του, βρήκε λύσεις επιθετικά και με πλουραλισμό κατάφερε να επικρατήσει με το τελικό 7-3 που διαμορφώθηκε από το τρίτο οκτάλεπτο.

ΥΔΡΑΪΚΟΣ - ΑΕΚ 7-3

Οκτάλεπτα: 2-1, 2-1, 3-1, 0-0.

ΥΔΡΑΪΚΟΣ (Μάκης Βολτυράκης): Γαλανίδης, Παζαΐτης, Θαλασσινός, Κοκκινάκης, Πρέκας 1, Αλμύρας, Μπλάνης 1, Γιάνκοβιτς 1, Φώσκολος 1, Άντζιτς 2, Χατζηγούλας, Αλβέρτης 1, Παρτσόγλου, Τσόκας.

ΑΕΚ (Δημήτρης Μάζης): Φλέγκας, Καζάζης, Παπούκας 2, Κριγιέστορατς 1, Βούκσεβιτς , Δίπλαρος, Τσιστράκης, Τσαταλιός, Παπάκος, Στελλάτος, Ηλιόπουλος, Ζώρζος, Κατσινούλας, Μανιουδάκης.

Διαιτητές: Μπουδραμής, Αχλαδιώτης

Αλυτάρχης: Βασίλης Λαγός

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής

Φωτογραφίες: Θ. Θεοδωρίδης