Σάββατο, 04 Φεβρουαρίου 2023

Hydra's Trail Event 2022 - Και η Πρωταθλήτρια Μαρία Μάλαϊ στoυς αγώνες της Ύδρας

  • Πέμπτη, 17 Μαρτίου 2022 17:39
  • 1'

malaiΗ Πρωταθλήτρια του ορεινού τρεξίματος Μαρία Μάλαι μετά την ανακοίνωση και του Παγκόσμιου Πρωταθλητή και δρομέα μεγάλων αποστάσεων Δημήτρη Θεοδωρακάκου, θα συμμετάσχει στους αγώνες της Ύδρας Hydra's Trail Event 2022.

Στην Ύδρα γνωρίζουμε καλά την Μαρία, γιατί όταν έρχεται να τρέξει, χαίρεται πραγματικά τους αγώνες Hydra's Trail Event.

Μάλιστα στο missormadam.gr σε ερώτηση της δημοσιογράφου "Ποιος αγώνας θα σου μείνει αξέχαστος;" η Μαρία Μάλαϊ ανέφερε με πολύ όμορφα λόγια για τους αγώνες Hydra's Trail Event. "Δεν μπορώ να διαλέξω μόνο έναν αγώνα. Είναι τόσο πολλοί και διαφορετικοί. Ο πρώτος μου αγώνας ορεινού τρεξίματος (διάσημα σκαλάκια στην Πάρνηθα) και ο πρώτος μου μεγάλος αγώνας (46 χιλιόμετρα στο Παρανέστι). Ο αγώνας στο πανέμορφο νησί της Ύδρας που μας έχει κλέψει τις καρδιές τα τελευταία χρόνια και ο γνωστός Olympus marathon. Το Tihiorace, το Ursa (αρκούδα) trail στο Μέτσοβο, ο αγαπημένος Παρνασσός, η όμορφη Οίτη (Ηρακλής), το Alpamayo δίπλα μας, στην Πάρνηθα.

Ο χειμωνιάτικος Ενιπέας (Όλυμπος) καθώς και το αγαπημένο μου Epic trail στην Υμηττάρα μου, το βουνό μου. Όλοι έχουν τις ιδιαιτερότητές τους και έχω ξεχάσει αρκετούς."

Έξοδος Στην Ύδρα