Παρασκευή, 30 Σεπτεμβρίου 2022

Hydra's Trail Event 2022 - Πότε ολοκληρώνονται οι εγγραφές στους αγώνες της Ύδρας!

  • Τρίτη, 29 Μαρτίου 2022 19:14
  • 1'
Η μεγάλη ώρα πλησιάζει καθώς απομένουν ελάχιστες μέρες για την διεξαγωγή του Hydra's Trail Event 2022, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 9 και 10 Απριλίου!!
Έχοντας μπει στη τελική ευθεία, η Οργανωτική επιτροπή των αγώνων αποφάσισε πως οι εγγραφές θα κλείσουν τη Κυριακή 03/04 και ώρα 18.00.
Υπενθυμίζουμε πως οι εγγραφές γίνονται μόνο ηλεκτρονικά, από την ιστοσελίδα στην διεύθυνση www.hydrastrail.gr και πέραν αυτής της ημερομηνίας καμία εγγραφή και πληρωμή δεν θα είναι πλέον δυνατή.
Παράλληλα στην Ύδρα οι ετοιμασίες συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό. Τις προηγούμενες ημέρες ο Τεχνικός Διευθυντής των αγώνων Λουκάς Πρατίλας και η ομάδα του, καθάρισαν σχολαστικά όλες τις διαδρομές, κάνοντας τα μονοπάτια να δείχνουν ''αεροδρόμια'', έτοιμα να υποδεχθούν αθλητές και επισκέπτες.
Η θέα στο Αιγαίο και το μοναδικό ορεινό τοπίο του νησιού θα ανταμείψει όλους τους συμμετέχοντες. Ειδικά αυτούς που θα αγωνιστούν στην μαραθώνια διαδρομή καθώς για πρώτη φορά στην ιστορία της διοργάνωσης ο αγώνας ''κατεβαίνει'' και συναντά δύο μοναδικής ομορφιάς παραλίες, την Νησίζα και τον Μώλο.