Τρίτη, 29 Νοεμβρίου 2022

Γιορτή χαράς και αθλητισμού στους αγώνες Hydra's Trail Event

  • Κυριακή, 06 Απριλίου 2014 19:00
  • 1'

Για ένα διήμερο η Ύδρα παλόταν στο ρυθμό του αθλητισμού, του ευ αγωνίζεσθαι και της θετικής ενέργειας. Οι αγώνες ορεινού τρεξίματος Hydra's Trail Event που εγκαινιάστηκαν στο νησί το Σάββατο 5 και την Κυριακή 6 Απριλίου, ήταν κατηγοριοποιημένοι για όλες τις απαιτήσεις.
Kαι είναι πολύ σημαντικό ότι για πρώτη φορά στην Ελλάδα πραγματοποιήθηκε εδώ ο αγώνας κατάβασης downhill. Παράλληλα έγινε το Eros Mountain Trail των 25,6χλμ., το Rock Race, καθώς και οι αγώνες Fun and Run  αλλά και μικρής απόστασης για τα παιδιά.Οι αγώνες μονοπωλούσαν πραγματικά το ενδιαφέρον όλων. Μέσα σε ένα κλίμα γιορτής, της γιορτής του αθλητισμού και της ανθρώπινης επικοινωνίας, διοργανωτές, χορηγοί και εθελοντές λειτούργησαν άψογα σε μια συνεργασία που ξεπέρασε τα όρια μιας διοργάνωσης που εμφανιζόταν για πρώτη φορά στην Ύδρα. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι το αθλητικό διήμερο δημιούργησε επαινετικά σχόλια που το κατέστησαν απόλυτα επιβεβλημένο για του χρόνου.
Μικροί και μεγάλοι είτε έτρεξαν οι ίδιοι ή γνωστοί τους ή ακόμα οι κορυφαίοι αθλητές της Ελλάδας και όλου του κόσμου, αισθάνθηκαν το ίδιο χαρούμενοι. Καθώς στο νησί η ατμόσφαιρα ήταν γεμάτη από εκατοντάδες αθλητές (περίπου 700) που μαζί με τις ομορφιές της Ύδρας έμαθαν τα μονοπάτια της, λάτρεψαν τα τοπία, συνεργάστηκαν με τους Υδραίους αθλητές, εθελοντές και πολίτες αλλά ταυτόχρονα έγιναν ένα με την αγριάδα, το χώμα και τη θάλασσα του νησιού μας.
Αυτό το διήμερο της αθλητικής αναγέννησης και της εξωστρέφειας, ας δώσει τη σκυτάλη σε επόμενες εφάμιλλες αθλητικές εκδηλώσεις.

Αποτελέσματα αγώνων

 

 photos:fonitisydras

 

 

Παρακολουθήστε  video με στιγμιότυπα