Παρασκευή, 30 Σεπτεμβρίου 2022

Εντυπωσιακό Θέαμα στην καλοκαιρινή εκδήλωση του Γυμναστικού Αθλητικού Συλλόγου Ύδρας

  • Τετάρτη, 13 Ιουλίου 2022 21:52
  • 1'

Μια πολύ όμορφη εκδήλωση παρουσίασε ο Γυμναστικός Αθλητικός Σύλλογος Ύδρας την Τετάρτη 6 Ιουλίου στο γήπεδο του νησιού μας.

Ήταν μια εξαιρετική εκδήλωση αφιερωμένη στα παιδιά, τις νέες και τους νέους της Ύδρας.

Ο Γ.Α.Σ. μετά από έναν χρόνο από τη σύστασή του, εγκαινίασε αυτή την πρώτη αθλητική του γιορτή σηματοδοτώντας το τέλος της φετινής αγωνιστικής χρονιάς με cheerleading, ακροβατικά, μοντέρνο χορό, ρυθμική γυμναστική και επίδειξη Kick Boxing.

Με θετική ενέργεια και πολλά χαμόγελα και συμμάχους τους προπονητές του Γ.Α.Σ., Ευθυμία Ρουσιά και Γιώργο Κιουράνη, μικρά παιδιά, νέοι και νέες, μέσα από την δυναμική και τις κινήσεις τους, έδειξαν όσα διδάχθηκαν όλη την χρονιά και τα αποτελέσματα ήταν περίφημα.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι πέρασαν φέτος από τον Γυμναστικό Σύλλογο Ύδρας 120 αθλούμενοι ηλικιών από 3 ετών μέχρι... 68 ετών!

Ενώ τα νέα για το προσεχές φθινόπωρο ή ακόμα και πολύ νωρίτερα, είναι η δημιουργία δύο νέων τμημάτων, για την προσχολική ηλικία των 2-3,5 ετών και για το αγωνιστικό Kick Boxing και το αγωνιστικό για όλα τα αθλήματα του Γ.Α.Σ.

Αφού συγχαρούμε μικρούς και μεγαλύτερους που έλαβαν μέρος στην όμορφη θεαματική εκδήλωση, ευχόμαστε καλή συνέχεια σε ό,τι ευγενές προάγει τον αθλητισμό και τον πολιτισμό μέσα από τις θετικές ενέργειες του Γυμναστικού Συλλόγου Ύδρας και των υπέροχων παιδιών του νησιού μας.