Παρασκευή, 31 Μαρτίου 2023

Επανεξελέγη Πρόεδρος του Αθλητικού Ομίλου Ύδρας ο Παναγιώτης Μαρκαντώνης

  • Τρίτη, 15 Νοεμβρίου 2022 16:19
  • 1'

Ξεκίνησε το πρωτάθλημα της Ε.Π.Σ.Αργολίδας όπου ο Αθλητικός Όμιλος Ύδρας συμμετέχει στην Α2 Κατηγορία, στον 2ο Όμιλο.

Την Κυριακή 13 Νοεμβρίου στον εντός έδρας αγώνα ο Α.Ο.Υ έφερε το νικηφόρο αποτέλεσμα 4-3 με τον Α.Ο. Κεραυνό Λαλούκα.

Είναι σημαντικό να πούμε εδώ ότι ο Αθλητικός Όμιλος πραγματοποίησε την Δευτέρα 14 Νοεμβρίου Γενική Συνέλευση και εκλογές για την ανάδειξη νέου Δ.Σ.

Στην Γενική συνέλευση αποφασίστηκε η θητεία του Δ.Σ. να είναι τριετής. Επίσης τα μέλη που θα το απαρτίζουν να είναι επτά συνολικά. Κατά τις αρχαιρεσίες που έγιναν στην αίθουσα δημοτικών συμβουλίων παρουσία της Δικηγόρου Γεωργίας Μαραγκού, όπως ορίζει η διαδικασία των εκλογών των σωματείων, τέθηκαν δύο υποψηφιότητες για το Προεδρείο του Α.Ο.Υ. Η υποψηφιότητα του Παναγιώτη Μαρκαντώνη και του Παναγιώτη Ασημακόπουλου. Προσήλθαν για να ψηφίσουν 30 άτομα. Ο Παναγιώτης Μαρκαντώνης έλαβε 24 ψήφους και επανεξελέγη Πρόεδρος του Α.Ο.Υ. ενώ ο Παναγιώτης Ασημακόπουλος έλαβε 4 ψήφους. Υπήρξαν και δύο λευκά.

Για το νέο Δ.Σ. το οποίο και θα συγκροτηθεί σε σώμα μετά από μία εβδομάδα εξελέγησαν οι: Κοκκάλας Κων/νος, Μερτζάνης Λάζαρος, Πιτσιλού Ελένη, Σιδέρης Ευάγγελος, Γρηγοριάδης Ανδρόνικος, π. Βλαχόπουλος Γεώργιος, Μιχαλάκης Γρηγόρης, Μπελεγρής Ιωάννης, Μπόκιας Θανάσης, Φανελάκη Ελένη. Αναπλ. οι: Κοκοσιώτης Αντώνης, Μαραγκού Κατερίνα, Μουτογιάννη Σωτηρία, Μπισμπινικάκη Ευδοξία, Παρίσης Παναγιώτης.

Για την Ελεγκτική Επιτροπή οι: Τσαγκάρης Κυριάκος, Δασκαλάκης Σωτήρης, Παρίσης Κων/νος

Καλή θητεία ευχόμαστε και καλή δύναμη στο έργο του Πρόεδρου και των μελών του Δ.Σ. του Αθλητικού Ομίλου Ύδρας.