Τετάρτη, 21 Φεβρουαρίου 2024

Το “Hydras Trail Event 2024” έρχεται στις 13-14 Απριλίου - Τι μας ετοιμάζει;

  • Πέμπτη, 02 Νοεμβρίου 2023 18:21
  • 1'

Το “Hydras Trail Event 2024” έρχεται στην Ύδρα στις 13-14 Απριλίου 2024. Σε λίγο καιρό θα ανοίξουν οι εγγραφές των συμμετεχόντων.

Λίγα λόγια για τους αγώνες

ΗΎδραείναι σε όλους γνωστή ως ένα αρχιτεκτονικό θαύμα με τεράστια ιστορία αλλά ταυτόχρονα και με έναν ξεχωριστό κοσμοπολίτικο χαρακτήρα.

Η ιδιαιτερότητα του φυσικού περιβάλλοντος, η άγρια ομορφιά των βουνών αλλά και τα παρθένα απόκρημνα μονοπάτια της με την καταπληκτική θέα στην θάλασσα, είναι τα προσόντα τα οποία της προσδίδουν έναν ακόμα λόγο για να την εξερευνήσετε.  Για όλους εμάς, που αγαπάμε την φύση και θέλουμε να δοκιμάζουμε τα πραγματικά όρια της αντοχής μας, διοργανώνουμε και πάλι ένα αγωνιστικό διήμερο το οποίο ήδη από την πρώτη του χρονιά «τάραξε τα νερά»  των ορεινών αγώνων και έδωσε στον καθένα μας την ευκαιρία να ζήσει από κοντά μια μοναδική εμπειρία!

Το «HYDRA'S TRAIL EVENT – ΑΓΩΝΕΣ ΟΡΕΙΝΟΥ ΤΡΕΞΙΜΑΤΟΣ» είναι πια θεσμός και υπόσχεται να προσφέρει ένταση και πολύ δράση.
Από τις συνολικά πέντε διαδρομές, ξεχωρίζουν ο  νέος αγώνας με την ονομασία "Hydra's Trail Marathon", μια διαδρομή Ορεινού Μαραθώνιου  38,5 χλμμε θετική υψομετρική 2.000μ και η νέα πινελιά του διημέρου, το Mountain Relay Race 5k που είναι ένας αγώνας σκυταλοδρομίας 5 χιλιομέτρων και αφορά ομάδες των δύο ατόμων.

Καλώς ήρθατε στους αγώνες της Ύδρας.  Εξερευνήστε την άγρια ομορφιά του νησιού μας, περιηγηθείτε στα ιδιαίτερα ορεινά μονοπάτια της και ζήστε μοναδικές αγωνιστικές στιγμές!

Πληροφορίες εδώ