Παρασκευή, 30 Σεπτεμβρίου 2022

Η σχεδιάστρια κοσμημάτων Μαριαλένα Μπαχά στην Art Jewelry Exhibition 2019

  • Παρασκευή, 17 Μαΐου 2019 14:04
  • 2'

Στην Art Jewelry Exhibition 2019 συμμετέχει η Υδραία ταλαντούχα καλλιτέχνης Μαριαλένα Μπαχά.

Η Μαριαλένα είναι κόρη της Μαρίας Λάσκαρη και του Κώστα Μπαχά. 

Με σπουδές πάνω στο κόσμημα και τη φιλοτέχνησή του και ήδη με πολλές διακρίσεις στο βιογραφικό της, η νεαρή Μαριαλένα συνεχίζει την ενασχόλησή της με σταθερά βήματα και οραματίζεται μια σημαντική καλλιτεχνική πορεία στον χώρο του κοσμήματος.  

Άλλωστε έχει καλλιτεχνική φλέβα από τη γιαγιά της, τη ζωγράφο Νέλλη Λάσκαρη και τη μητέρα της, κεραμίστρια-αργυροχρυσοχόο Μαρία Λάσκαρη.

Η έκθεση που συμμετέχει η Μαριαλένα με τη σχολή της και άλλες 6 σχολές, θα πραγματοποιηθεί στο Μουσείο Κοσμήματος Ηλία Λαλαούνη, Καρυατίδων & Καλλισπέρη 12, Ακρόπολη. (Ελεύθερη Είσοδος)

Τα εγκαίνια θα γίνουν το Σάββατο 25 Μαΐου και ώρα 1:00 το μεσημέρι.

Η διάρκεια της έκθεσης είναι από τις 22-26 Μαϊου 2019.

Καλή επιτυχία Μαριαλένα!


Λίγα λόγια για την Μαριαλένα Μπαχά

Η Μαριαλένα Μπαχά σπούδασε στο ΙΕΚ MOKUME στην Αθήνα, στο ΕΕΣ Gallileo και στο εργαστήριο Άνναμα. Πήρε μέρος στην έκθεση «Ελλήνων Κόσμημα», στον 29ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό φιλοτέχνησης σχεδίου κοσμήματος, όπου λαμβάνοντας διάκριση, συμμετέχει στην έκθεση της σχολής της στο Αthens Jewelry Week 2019.


ART JEWELRY EXHIBITION

Χρειάζονται τουλάχιστον 1823 βήματα πειραματισμού, εκμάθησης, ανακάλυψης και εξέλιξης να διανύσει ένας δημιουργός για να δώσει υπόσταση & μορφή στην ιδέα του!
1: Το σημείο εκκίνησης, οι βασικές τεχνικές, τα υλικά, η δημιουργικότητα art jewlery
8: Χρόνια anamma studio, ένας χώρος δημιουργικότητας, έκφρασης, ανταλλαγής γνώσεων και ιδεών με κοινό χαρακτηριστικό όλων την αγάπη για το κόσμημα.
23: Μαθητές αποκαλύπτουν βήμα - βήμα όλα τα μυστικά, τις εκπλήξεις και τη δημιουργική διαδικασία δίνοντας την ευκαιρία στον επισκέπτη να περιηγηθεί στον ατελείωτο κόσμο που αφορά την εξέλιξη της πρακτικής αλλά και το αποτέλεσμά της.
a: Είναι το πρώτο μέρος της έκθεσης 1823 steps! Το δεύτερο μέρος έρχεται το Φθινόπωρο 2019!

Be there: Ek-kinesis: Jewelry Schools, Start Ups For New Artists
Μουσείο Κοσμήματος Ηλία Λαλαούνη / Athens Jewelry Week 2019, Καρυατίδων & Καλλισπέρη 12, Ακρόπολη

Ημερομηνίες Έκθεσης: 22-26 Μαϊου 2019
Εγκαίνια: Σάββατο 25 Μαϊου 2019 στη 1.00μμ
Ώρες λειτουργίας:
Τετάρτη: 2.00μμ. - 9.00μμ
Πέμπτη & Παρασκευή : 9.00πμ – 3.00μμ
Σάββατο: 9.00πμ. - 9.00μμ
Κυριακή: 10.00 πμ. - 1.00μμ.
Ελεύθερη είσοδος: Σάββατο 9.00πμ. - 9.00μμ.

Συμμετέχοντες:
Τζένη Αντωνοπούλου, Βαρβάρα Βιδαλάκη, Κάρολος Βλαχιώτης, Ιωάννα Δημητρακοπούλου, Αριάδνη Ευαγγελίου Ραχιώτη, Λητώ Ζαφειροπούλου, Μερόπη Καμιναρά, Σοφιάννα Κανδρασάκη, Ιωάννα Κάππα, Μαρία Καρυστινού, Κατερίνα Λαμπρινοπούλου, Φωτεινή Λύρα, Αγγελική Μάδη, Μαριαλένα Μπαχά, Πηνελόπη Μπούμπα, Σέβη Μαυρέλου, Δήμητρα Παπαμερκούρη, Λίλη Πρεβέ, Βασιλική Σταθοπούλου, Δαμιανός Τζαβάρας, Ευγενία Φερούσση