Τρίτη, 04 Οκτωβρίου 2022

Ήταν μια ιδιαίτερη μουσική βραδιά με τον μελωδικό και «εκρηκτικό» Σταμάτη Κραουνάκη

  • Σάββατο, 03 Αυγούστου 2019 19:36
  • 1'

Mε μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες Παρασκευή 2 Αυγούστου στο λιμάνι της Ύδρας η ιδιαίτερη μουσική βραδιά "Φίλα... με" με τον Σταμάτη Κραουνάκη και τη ΣΠΕΙΡΑ.

Ακούστηκαν αγαπημένα και μελωδικά τραγούδια του μουσικοσυνθέτη που έχουν αφήσει εποχή και ο κόσμος διασκέδασε και απόλαυσε μια ωραία διαφορετική συναυλία.

Η συναυλία οργανώθηκε από την ΚΕΔΥ και τον Δήμο Ύδρας και ήταν αφιερωμένη στον φίλο του Σταμάτη Κραουνάκη, Νίκο Στεφάνου και το μυστικό του εργαστήρι που θα εγκαινιαστεί στις 24 Αυγούστου και θα διαρκέσει στο νησί μέχρι τις 18 Σεπτεμβρίου 2019.

Ένα ξύλινο οµοίωµα του πρωτοπόρου ανεµοπλάνου-υδροπλάνου, φτιαχμένο από τον Νίκο Στεφάνου, µε το οποίο ο ∆ηµήτριος Καµπέρος το 1912 πέταξε από το Νέο Φάληρο και προσγειώθηκε στο Μανδράκι της Ύδρας, είχε στηθεί πίσω από την εξέδρα στην οποία τραγούδησαν οι καλλιτέχνες.

Άσχημη και ατυχής ήταν η στιγμή όταν ο Σταμάτης Κραουνάκης την ώρα της συναυλίας σταμάτησε το πρόγραμμα, ενοχλημένος, για να φωνάξει σε μια Υδραία μητέρα να αφήσει τα παιδιά της ήσυχα να παρακολουθήσουν.

Το συμβάν προκάλεσε τη δυσαρέσκεια πλήθους πολιτών, αφού ο πληθωρικός, "εκρηκτικός" καλλιτέχνης δεν σταμάτησε εκεί αλλά συνέχισε, μιλώντας για τη γενικότερη ανατροφή των παιδιών από τις μητέρες τους. Χρησιμοποιώντας δε, χαρακτηρισμούς, έφτασε μέχρι και τις πολιτικές πεποιθήσεις των παιδιών που αυτές μεγαλώνουν, προκαλώντας έτσι αμηχανία στο ακροατήριο, αλλά και εκ των υστέρων πολλά σχόλια στα social media.

Αποκλειστικός χορηγός της μουσικής βραδιάς ήταν το ΕΡΓΟΤΑΞΙΟ ΤΕΧΝΗΣ ΥΔΡΑΣ

Φωτογραφίες: Σπήλιος Σπηλιώτης