Εκτύπωση αυτής της σελίδας

OUI, JE CROIS: Πλήθος κόσμου στην έκθεση φωτογραφιών του Pascal Blondeau στο ΙΑΜΥ

Αληθινή κοσμοσυρροή στα εγκαίνια της έκθεσης του γνωστού Γάλλου artist photographer Pascal Blondeau στο Ιστορικό Αρχείο - Μουσείο Ύδρας.

Πλήθος επισκεπτών και φίλων του καλλιτέχνη τίμησαν την εκδήλωση και θαύμασαν το φωτογραφικό του έργο. 

Πρόκειται για δύο εκθέσεις φωτογραφίας του διάσημου Γάλλου φωτογράφου με τον συμβολικό τίτλο "Oui, je crois", "Ναι, πιστεύω".

Τα δύο μέρη της έκθεσης οργανώθηκαν σε διαφορετικές αίθουσες του μουσείου, η πρώτη με τον θεματικό τίτλο Je prefere le Futur Compose (ήδη έκλεισε η διάρκεια της συγκεκριμένης), πραγματοποιήθηκε στη μεγάλη αίθουσα του ισογείου και είχε ως θέμα, τις χαρακτηριστικές πλάτες διαφόρων προσώπων, διήρκεσε δε από τις 8 Ιουλίου έως τις 4 Αυγούστου.

Η δεύτερη με τον τίτλο Pool / Dream of California, πραγματοποιείται ήδη στην αίθουσα εκθέσεων του 2ου ορόφου και θα διαρκέσει έως τις 28 Αυγούστου. 

Το τέλος της πρώτης έκθεσης και το άνοιγμα της δεύτερης έκθεσης έγιναν συμβολικά ταυτόχρονα την Κυριακή 4/8/2019 στις 7.30 το απόγευμα.

Μετά το πέρας των εγκαινίων στο κατάμεστο από κόσμο ΙΑΜΥ, τα οποία συνοδεύτηκαν με το κέρασμα εκλεκτών κρασιών στους επισκέπτες, η καλή φίλη του καλλιτέχνη Ηλιάνα Σατρατζέμη έκανε ένα ευγενικό κάλεσμα προς τιμή του Pascal Blondeau στην πανέμορφη ταράτσα του ξενοδοχείου ΥΔΡΑΙΑ, το οποίο απόλαυσαν όλοι οι καλεσμένοι μέχρι αργά το βράδυ.

ekthesijecrois0.jpg ekthesijecrois01.jpg ekthesijecrois1.jpg

ekthesijecrois2.jpg ekthesijecrois4.jpg ekthesijecrois5.jpg

Σχετικά Άρθρα