Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Μέχρι τα τέλη Νοέμβρη οι αιτήσεις για το βραβείο «ΜΑΡΙΑ ΚΟΤΖΑΜΑΝΗ»

Το Ίδρυμα Χρίστος Καράς έχει αποφασίσει να γίνει απονομή του βραβείου «Μαρία Κοτζαμάνη» για το έτος 2013 σε έναν από τους μαθητές που φοιτούν στην Ύδρα. Όπως μας ενημέρωσε η Πρόεδρος της Εκτελεστικής Επιτροπής του «Ιδρύματος Χρίστος Καράς», κα Ντίνα Αδαμοπούλου, Διευθύντρια του Ι.Α.Μ.Υ, οι μαθητές που θα λάβουν μέρος ως υποψήφιοι του βραβείου θα διαγωνιστούν σε μία από τις παρακάτω μορφές Τέχνης : α) Ζωγραφική, β) Μουσική, γ) Χορός.

 

1. Όσον αφορά την τέχνη της Ζωγραφικής οι διαγωνιζόμενοι θα πρέπει να παραδώσουν ζωγραφικά έργα τα οποία δεν θα πρέπει να υπερβαίνουν τη διάσταση των 40 x 60 εκατοστών (θα μπορούν ωστόσο να είναι και μικρότερης διάστασης αλλά σε καμία περίπτωση μεγαλύτερης).

 

2. Όσον αφορά τους διαγωνιζόμενους (μεμονωμένα ή σε ομάδες) για τους τομείς Μουσικής και Χορού το σύνολο της παρουσίασης του έργου τους δεν θα πρέπει να ξεπερνά το χρόνο των 10 λεπτών.

 

3. Οι αιτήσεις θα πρέπει να κατατεθούν μέχρι το τέλος Νοεμβρίου 2013 στη Γραμματεία του Ιστορικού Αρχείου-Μουσείου Ύδρας. Τέλος όλα τα υποψήφια έργα θα πρέπει να κατατεθούν το αργότερο μέχρι και τα τέλη Ιανουαρίου 2014 στην Εκτελεστική Επιτροπή του διαγωνισμού. (Γραφείο Διεύθυνσης Ιστορικού Αρχείου-Μουσείου Ύδρας). ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΟΥΝ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ, ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΑΡΧΕΙΟΥ-ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΥΔΡΑΣ, ΣΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΟΡΙΣΤΕΙ.

 

Βρείτε συνημμένη παρακάτω στα download attachments την αίτηση για το βραβείο Μαρίας Κοτζαμάνη.