Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Προαγωγή για την προϊσταμένη του Ιστορικού Αρχείου - Μουσείου Ύδρας

Καθήκοντα Προϊσταμένης των Γενικών Αρχείων Κράτους στο Τμήμα Αργοσαρωνικού αναλαμβάνει η Προϊσταμένη του Ιστορικού Αρχείου Μουσείου Ύδρας κ. Ντίνα Αδαμοπούλου, όπως έγινε γνωστό σε ενημέρωση του ΙΑΜΥ.  
Πιο συγκεκριμένα: Λίγο πριν το κλείσιμο της χρονιάς, ήρθε ένα όμορφο και σημαντικό νέο. Με την υπ’ Αρ. Πρωτ.: Δ3/Α/Φ.6/ΣΧΕ.2480/4864 Απόφαση της Υπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων κυρίας Νίκης Κεραμέως, η Διευθύντρια του Ιστορικού Αρχείου Μουσείου Ύδρας κυρία Κωνσταντίνα Αδαμοπούλου αναλαμβάνει καθήκοντα Προϊσταμένης των Γενικών Αρχείων Κράτους στο Τμήμα Αργοσαρωνικού.
Με αυτή την Απόφαση, η κυρία Αδαμοπούλου, εκτός από την Ύδρα, θα έχει υπό την Εποπτεία της, τις Σπέτσες, τον Πόρο, την Αίγινα και τη Σαλαμίνα ως Προϊσταμένη των Τμημάτων στις οργανικές μονάδες των Γενικών Αρχείων του Κράτους. Παράλληλα εξακολουθεί να είναι Διευθύντρια του Ιστορικού Αρχείου Μουσείου Ύδρας, θέση στην οποία υπηρετεί από το 1989 μέχρι και σήμερα.
Ανακοινώνοντας και γνωστοποιώντας αυτό το σημαντικό γεγονός, από την υπηρεσία του ΙΑΜΥ εύχονται στη Διευθύντριά τους κυρία Αδαμοπούλου, τη δική τους κυρία Ντίνα, καλή δύναμη στα νέα και ευθυνοφόρα καθήκοντα που της εμπιστεύθηκε η Πολιτεία, τιμώντας τη διαχρονική προσφορά της και το πλούσιο έργο της στην Ιστορία και τον Πολιτισμό, αλλά και στην Ύδρα μας.
Παράλληλα, εύχονται σε όλους τους Φίλους του Ι.Α.Μ.Υ., Υδραίους και Φιλυδραίους, Καλή Πρωτοχρονιά, Καλή Χρονιά με Υγεία, Χαρά και Ευτυχία. Το νέο έτος 2022 ας ανατείλει με περισσότερες ελπίδες για μια καλύτερη ζωή!
Η ΦτΥ με τη σειρά της συγχαίρει την κ. Αδαμοπούλου για την πολύ σημαντική προαγωγή και της εύχεται Καλή δύναμη στα νέα της καθήκοντα.

Σχετικά Άρθρα