Παρασκευή, 30 Σεπτεμβρίου 2022

Tα αποτελέσματα του 3ου Διαγωνισμού Φωτογραφίας

  • Πέμπτη, 26 Ιουνίου 2014 13:47
  • 1'

Ολοκληρώθηκε ο 3ος Διαγωνισμός Φωτογραφίας "Kαθημερινά πλάνα της Ύδρας" που διοργάνωσε για τρίτη χρονιά η "Φωνή της Ύδρας". Και φέτος η συμμετοχή ήταν πολύ μεγάλη και το επίπεδο των φωτογραφιών εξαιρετικό. Ευχαριστούμε όλους τους συμμετέχοντες και όλους όσοι ψήφισαν τις φωτογραφίες στο facebook. Τις φωτογραφίες αξιολόγησε κατά 60% η κριτική μας επιτροπή που την απαρτίζουν οι: Παναγιώτης Ράππας, Σκηνοθέτης-Animator, Καίτη Χαλιορή, Εικαστικός-New Media Artist, Αντώνης Καλογιάννης, Σκηνοθέτης και  Κώστας Αγγελόπουλος, Υπεύθυνος Φωτογραφίας της ΄"Φωνής της Ύδρας" και κατά 40% οι φίλοι της σελίδας μας στο facebook.

 

Οι νικητές του διαγωνισμού μας είναι οι ακόλουθοι:

1ο Βραβείο, Άννα Παρίση - Κερδίζει ένα Tablet Samsung Galaxy Tab 3 Lite 7'' 8GB

2ο Βραβείο, Ανδρόνικος Τσιγκούνης - Κερδίζει μία ψηφιακή φωτογραφική μηχανή Nikon Coolpix S32 Blue Waterproof-Shockproof

3ο Βραβείο, Βασιλική Γκιώνη - Κερδίζει ένα Σακ Βουαγιάζ της Delsey.

 

Επιπλέον μετά από κλήρωση σε όσους είχαν ψηφίσει τις φωτογραφίες του Διαγωνισμού μας στη σελίδα μας στο facebook, νικήτρια είναι η Ρόζι Αποστολίδου, η οποία κερδίζει το πλήρες δείπνο δύο ατόμων προσφορά του εστιατορίου Veranda στην Ύδρα.

Ακόμα η φωτογραφία με τα περισσότερα likes στη σελίδα μας στο fb ήταν της κυρίας Zoia Mladenova η οποία κερδίζει ένα δώρο του οίκου ΜΕΜΟ PARIS που προσέφερε το κατάστημα SPEAK OUT στην παραλία της Ύδρας.