Τρίτη, 26 Σεπτεμβρίου 2023

Με μεγάλη επιτυχία η εκδήλωση του Μουσικού Συλλόγου στο θερινό σινεμά “Γαρδένια”

  • Πέμπτη, 25 Μαΐου 2023 09:43
  • 1'
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση του Μουσικού Συλλόγου Ύδρας, τη Δευτέρα 22/5/2023 το απόγευμα, στον πάντα φιλόξενο και κατάμεστο από θεατές χώρο της Κινηματογραφικής Λέσχης, το θερινό σινεμά “Γαρδένια”.
Το πρόγραμμα της μουσικής εκδήλωσης άνοιξαν τα μαγικά χεράκια των μαθητριών και μαθητών της υπεύθυνης δασκάλας πιάνου κ. Γιόλας Παρίσση παίζοντας χαριτωμένες και ευχάριστες μελωδίες για μεταλλόφωνο, σόλο πιάνο καθώς και κομμάτια πιάνου για τέσσερα χέρια.
Η Φιλαρμονική του Μουσικού Συλλόγου Ύδρας, υπό τη διεύθυνση και διδασκαλία του αρχιμουσικού κ. Σπύρου Μανταλά, έκανε παρουσίαση με σύνολα ομοειδών μουσικών οργάνων και έκλεισε τo πρόγραμμα με την μπάντα παίζοντας ξεσηκωτικά μουσικά κόμματια από το διεθνές ρεπερτόριο.
Στη Φιλαρμονική συμμετείχαν φιλικά η βιρτουόζα βιολίστρια Maya Homburger και ο καινοτόμος κοντραμπασίστας/συνθέτης Barry Guy, πλέον επίτιμα μέλη του Μ.Σ.Υ. στους οποίους απονεμήθηκαν τιμητικές πλακέτες μιας και αγκάλιασαν απλόχερα τον Μ.Σ.Υ. από την πρώτη στιγμή εκτιμώντας την προσφορά του για την προώθηση της μουσικής παιδείας στο νησί της Ύδρας. Τιμώμενα πρόσωπα και πλέον επίτιμα μέλη του Μ.Σ.Υ. ήταν επίσης ο κ. Ευάγγελος Δανόπουλος, Διοικήτης της Α.Ε.Ν. Ύδρας, συμπαραστάτης και βοηθός του συλλόγου και ο κ. Πέτρος Αγγελάκος που μέσω του Ιδρύματος Στ.Νιάρχου είχε φροντίσει να εξοπλιστεί με μουσικά όργανα η Φιλαρμονική στο ξεκίνημά της.
Συμμετείχαν:
Μεταλλόφωνα: Αργυρού Άννα, Βουγιουκλή Ελευθερία, Nάκα Φωτεινή, Κατσογιάννη Βίβιαν, Βεζακιάδη Αννέζω, Μήτσιου Αλεξάνδρα, Καλογεροπούλου Θεοδώρα
Πιάνο: Αθανασούλια Άλκη , Νάκα Φωτεινή, Καλογεροπούλου Θεοδώρα, Κατσογιάννη Βίβιαν, Κιάφα Λυδία, Μήτσιου Αλεξάνδρα, Βεζακιάδη Αννέζω, Αποστόλου Νίκη, Παντελής Στέφανος, Σπυρολάρη Βικτώρια, Λουδάρου Ηλιάδη Αλθαία, Μπίτσικα Ολυμπία,Κατσογιάννη Διονυσία, Λουδάρος Ηλιάδης Νηρέας, Δάβης Γιάννης, Δαρδανού Αθανασία
Βιολί: Maya Homburger
Φλάουτα: Μπίτσικα Ολυμπία, Λουδάρου Ηλιάδη Αλθαία, Ηλιάδη Μαριάννα, Κατσογιάννη Διονυσία
Κλαρινέτα: Δαρδανού Αθανασία, Παρίσση Γιόλα, Αγορογιάννη Κατερίνα, Φωτοπούλου Κέλλυ, Λαπούσι Γκέντιαν
Τρομπέτες: Καλύβας Γιώργος, Καράχου Γιούλη, Βλαχοδημήτρης Γιώργος, Βλαχόπουλος Φραντσέσκος
Σαξόφωνα: Επτακοίλη Ρεβέκκα, Λουδάρος Ηλιάδης Νηρέας, Σόρρα Σοφία, Δάβης Γιάννης
Τενόρο Σαξόφωνο: Λουδάρος Μάνος
Ευφώνια: Βλαχόπουλος Κυριάκος, Βλαχόπουλος Ηλίας
Τρομπόνι: Σκάγκου Χρύσα
Γαλλικά Κόρνο: Φιλίππου Βίκη, Μανταλάς Σπύρος
Αλτικόρνο: Ασπρούλης Παναγιώτης
Τούμπα: π. Βλαχόπουλος Γεώργιος
Κοντραμπάσο: Barry Guy
Κρουστά: Κάσκας Κωνσταντίνος, Κάσκας Παύλος, Οικονόμου Δήμητρα, Αργυρός Σπύρος, Καλισκάμης Γιάννης, Βλαχόπουλος Θανάσης