Σάββατο, 18 Μαΐου 2024

Αυτό είναι το νέο σποτ της ΕΠΑΝΟΔΟΥ, σε σκηνοθεσία και προσφορά στον φορέα του Animator Παναγιώτη Ράππα

  • Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου 2020 16:11
  • 1'

Ένα εξαιρετικά εμπνευσμένο και συγχρόνως έξυπνο και ελπιδοφόρο σποτ παρουσίασε σήμερα η ΕΠΑΝΟΔΟΣ, το Νομικό Πρόσωπο Ιδιωτικού Δικαίου για την κοινωνική επανένταξη των αποφυλακιζομένων.  

Η Πρόεδρος της ΕΠΑΝΟΔΟΥ του ΝΠΙΔ Καθηγήτρια Εγκληματολογίας στο Πάντειο Πανεπιστήμιο Χριστίνα Ζαραφωνίτου εξέφρασε τις ευχαριστίες της στον Παναγιώτη Ράππα ο οποίος δημιούργησε το νέο σποτ και ανταποκρίθηκε άμεσα και εθελοντικά στο κάλεσμα της κ. Ζαραφωνίτου.

Ανέφερε η κ. Ζαραφωνίτου για το νέο σποτ: "Έμπνευση, συναίσθημα και ουσιαστικό περιεχόμενο περιλαμβάνει το νέο σποτ του ΝΠΙΔ ΕΠΑΝΟΔΟΣ που αποτελεί δημιουργία του καλού φίλου και καταξιωμένου σκηνοθέτη Παναγιώτη Ράππα.

Tον ευχαριστώ από καρδιάς για τη θερμή και εθελοντική ανταπόκρισή του στην πρόσκληση που τού απηύθυνα με την ιδιότητά μου ως προέδρου του φορέα.

Σήμερα έγινε η πρεμιέρα και έπεται και η "επίσημη" προβολή!"

Το νέο animation σποτ σύντομα θα ταξιδέψει και στις τηλεοπτικές οθόνες μας για να δώσει το μήνυμα της αλληλεγγύης και της στήριξης στους συνανθρώπους μας, που αποζητούν ένα χέρι βοηθείας κατά την κοινωνική τους επανένταξη.  

Πολυμέσα