Κυριακή, 25 Σεπτεμβρίου 2022

Αντιπροσωπεία Υδραίων στην επετειακή εκδήλωση του ΕΔΜΝ στο 13ο Πανελλήνιο Συνέδριο Μικρών Νησιών

  • Κυριακή, 12 Δεκεμβρίου 2021 15:01
  • 1'
Το 13ο Πανελλήνιο Συνέδριο Μικρών Νησιών του ΕΔΜΝ πραγματοποιείται στα Ιωάννινα από τις 10-12 Δεκεμβρίου 2021 σε συνδιοργάνωση του Ελληνικού Δικτύου Μικρών Νησιών, Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Γενική Γραμματεία Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής, Δήμου Ιωαννιτών και Επιμελητηρίου Ιωαννίνων.
Κυρίαρχο το νησάκι της Παμβώτιδας που δεν διαφέρει σε τίποτα από τα υπόλοιπα νησιά και το οποίο επικοινωνεί με την πόλη των Ιωαννίνων.
Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου έγινε εκδήλωση για τα 200 χρόνια της Εθνικής Ανεξαρτησίας που οργάνωσε το Ελληνικό Δίκτυο Μικρών Νησιών.
Παρών εκτός από τον δημοτικό σύμβουλο Ύδρας και Πρόεδρο του Ελληνικού Δικτύου Μικρών Νησιών Λευτέρη Κεχαγιόγλου, ήταν οι αρχές και οι φορείς των Ιωαννίνων, ο Διευθύνων σύμβουλος της ΕΕΤΑΑ - Ελληνικής Εταιρείας Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης Σπύρος Σπυρίδων και η αντιπροσωπεία μπουρλοτιέρηδων από την Ύδρα, Κώστας Αργίτης και Γιώργος Ξενόφος.

Το 13ο Πανελλήνιο Συνέδριο Μικρών Νησιών του ΕΔΜΝ έχει την Υποστήριξη: Υπουργείο Εσωτερικών, Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Υπουργείο Τουρισμού, Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας 
Με την Συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης.