Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ο Πρόεδρος της Αδελφότητος Υδραίων Αθηνών Γ. Σαχίνης προσκαλεί στην Φιλανθρωπική Παράσταση "Strangers in the Night" με τον Τάκη Ζαχαράτο

Ο Πρόεδρος της Αδελφότητος Υδραίων Αθηνών Γιάννης Σαχίνης, ως Γενικός Γραμματέας του διεθνούς ανθρωπιστικού οργανισμού Lifeline Hellas, προσκαλεί στην Φιλανθρωπική Παράσταση "Strangers in the Night" με τον Τάκη Ζαχαράτοπου διοργανώνουμε την Τρίτη 22 Μαρτίου 2022 στις 20:00 στο Θέατρο Παλλάς για τα 20 χρόνια λειτουργίας του Lifeline Hellas.   

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί με την παρουσία των ΑΒΥ Πρίγκιπα Αλέξανδρου και Πριγκίπισσας Αικατερίνης και τελεί υπο την αιγίδα του Δήμου Αθηναίων.   

Σκοπός είναι η συνέχιση του έργου προσφοράς θερμοκοιτίδων στο Γ.Ν. "Έλενα Βενιζέλου".   

Το Lifeline Hellas βοηθάει μόνο την Ελλάδα τα τελευταία χρόνια όπου υπάρχουν σημαντικές ανάγκες λόγω της δυσχερούς οικονομικής κατάστασης που επικρατεί,  με την βοήθεια και των υπολοίπων γραφείων του Lifeline στην Νέα Υόρκη, στο Σικάγο και στο Τορόντο και ιδιαίτερα του Lifeline United Kingdom. Οι σημαντικότερες δραστηριότητες του οργανισμού είναι η παροχή ιατρικού εξοπλισμού σε νοσοκομεία παίδων και η ενίσχυση ιδρυμάτων παίδων.   

Στο τέλος Απριλίου, το Lifeline Hellas θα ολοκληρώσει την επέκταση της πτέρυγας της μονάδας νεογνών του νοσοκομείου Έλενα Βενιζέλου προσθέτοντας έξι (6) θέσεις νοσηλείας (έξι  (6) θερμοκοιτίδες και έξι (6) μόνιτορ).

Στη φιλανθρωπική βραδιά θα τηρηθούν οι υγειονομικοί κανονισμοί. Είναι απαραίτητη η επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης κατά την είσοδο.  

Προπώληση εισιτηρίων: https://www.viva.gr/tickets/music/takis-zacharatos-strangers-in-the-night/  

Πληροφορίες και κρατήσεις: 2109828002, 6943902264  

Email:lifelinegr@pkfond.rs   

Σχετικά Άρθρα