Παρασκευή, 17 Μαΐου 2024

Από την επετειακή εκδήλωση του Εμπορικού Επαγγελματικού και Βιοτεχνικού Συλλόγου Ύδρας

  • Πέμπτη, 02 Μαΐου 2024 14:59
  • 1'

Μια ευχάριστη βραδιά με ζωντανή μουσική και τραγούδι είχαν τη χαρά να περάσουν στον "Παπαγάλο" στο λιμάνι, την Κυριακή 21 Απριλίου όλα τα μέλη και οι φίλοι του Εμπορικού Επαγγελματικού και Βιοτεχνικού Συλλόγου Ύδρας. 

O Εμπορικός Επαγγελματικός και Βιοτεχνικός Σύλλογος, ξανασυστάθηκε δυναμικά τα τελευταία χρόνια με νέο Δ.Σ. και μέλη, μετά από απουσία 10 ετών.

Ο ανανεωμένος Σύλλογος όπως ήταν φυσικό, έπρεπε να γιορτάσει μια μεγάλη επέτειο, τα 100 χρόνια από την ίδρυσή του στην Ύδρα.

Για τον λόγο αυτό, έκανε μια υπέροχη επετειακή εκδήλωση με τον Ανδρέα Κουμπαρούλη, τον Θεολόγο Αβραμίδη και την ορχήστρα τους, οι οποίοι κινήθηκαν σε έντεχνους και ρεμπέτικους ρυθμούς με τραγούδι, κιθάρα, ακορντεόν και μπουζούκι, διασκεδάζοντας τους παρευρισκόμενους, προσφέροντάς τους άφθονο κέφι και χαρά.

Η εκδήλωση είχε και λαχειοφόρο αγορά που μοίρασε όμορφα δώρα, τα οποία είχαν διαθέσει δωρεάν, τα μέλη του Εμπορικού Συλλόγου.

Η Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. του Εμπορικού Επαγγελματικού και Βιοτεχνικού Συλλόγου, κα. Ζωή Πούλου ευχαριστεί θερμά την κα. Εύη Αχείλα για την παραχώρηση της αίθουσας "Παπαγάλος", τον κο. Γιάννη Βούλγαρη για τη δωρεάν παροχή ηχοληψίας και τα μέλη του Συλλόγου για τη χορηγία των δώρων και την εν γένει βοήθειά τους.

{

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Πασχαλινές Ευχές από το 1ο Δημοτικό Σχολείο Ύδρας