Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Μηχανική βλάβη για ιπτάμενο της HSW. Ταλαιπωρία για τους επιβάτες

Μηχανική βλάβη λόγω εμπλοκής αντικειμένου προέκυψε στο ιπτάμενο δελφίνι Νο 29 της Hellenic Seaways στο λιμάνι του Πόρου στις 20:15 το βράδυ, όπου το οδήγησε σε απαγόρευση απόπλου και τους επιβάτες σε μεγάλη ταλαιπωρία.

Οι επιβάτες θα προωθηθούν στον Πειραιά με το ιπτάμενο δελφίνι FD 17.


Η Ενημέρωση από το Λιμενικό Σώμα
Ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Πόρου, απογευματινές ώρες σήμερα, από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Υ/Γ ''FLYING DOLPHIN XXIX'' Ν.Π. 10232, ότι ενώ έπλεε στη θαλάσσια περιοχή ν. Τσελεβινίων εκτελώντας προγραμματισμένο δρομολόγιο από Σπέτσες για Ερμιόνη – Ύδρα – Πόρο – Πειραιά  με έξι (06) άτομα πλήρωμα και εκατόν τέσσερις (104) επιβάτες, διαπίστωσε εμπλοκή αντικειμένου με αποτέλεσμα να πλεύσει συμβατικά μέχρι το λιμάνι του Πόρου όπου κατέπλευσε με ασφάλεια.
Ανωτέρω πλοίο επιθεωρήθηκε από στελέχη του Τοπικού Κλιμακίου Επιθεώρησης Πλοίων λιμένα Πόρου με τη συνδρομή διπλωματούχου δύτη και διαπιστώθηκε ζημιά στον Ελικοφόρο άξονα της αριστερής κύριας μηχανής.
Από το Λιμεναρχείο Πόρου απαγορεύτηκε ο απόπλους του ''FLYING DOLPHIN XXIX'' μέχρι αποκατάστασης της βλάβης και προσκόμισης βεβαιωτικού διατήρησης κλάσης από τον παρακολουθούντα νηογνώμονα, ενώ οι επιβάτες προωθήθηκαν στο λιμάνι του Πειραιά με το Ε/Γ-Υ/Γ ''FLYING DOLPHIN XVII''.

Σχετικά Άρθρα