Τρίτη, 30 Απριλίου 2024

Ξεκίνησε η διανομή των προϊόντων στους ωφελούμενους του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Ύδρας

  • Πέμπτη, 25 Μαρτίου 2021 08:31
  • 1'
Ξεκίνησε την Τετάρτη 24/3/2021 και θα συνεχιστεί και την Παρασκευή 26/3/2021 η διανομή των προϊόντων για τους ωφελούμενους του Κοινωνικού Παντοπωλείου για τον μήνα Μάρτιο.
Η Αντιδήμαρχος Ύδρας, Μαίρη Κάτσικα ανέφερε σχετικά:
"Οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κ. Αλέξανδρο Παπαδόπουλο που για ακόμα μια φορά, αν και λείπει από το Νησί μας τους τελευταίους 5 μήνες, δεν ξεχνά τους ανθρώπους που δοκιμάζονται από την εξαιρετικά δύσκολη και πρωτόγνωρη περίοδο που διανύουμε.
Ως έμπρακτη απόδειξη της αλληλεγγύης και της δοτικότητάς του σε όσους το έχουν ανάγκη, κατέβαλε το ποσό των 2.000€ και μας έδωσε την ευκαιρία να διανείμουμε και στις αρχές του Μάρτη Σαρακοστιανά τρόφιμα για τους ωφελούμενους του κοινωνικού παντοπωλείου.
Είναι γνωστή άλλωστε η πολυεπίπεδη προσφορά του για το Νησί μας καθώς έχει συνεισφέρει και στο Ιστορικό Αρχείο και Μουσείο Ύδρας άλλα και στη Ακαδημία Εμπορικού Ναυτικού Ύδρας.
Η προσφορά του είναι πολύ σημαντική γιατί κατατίθεται σε μια περίοδο με αυξημένες κοινωνικές ανάγκες που αποδεικνύει την ατόφια γενναιοδωρία του.
Είμαι πεπεισμένη ότι ο Δήμος Ύδρας του οφείλει μια αναγνώριση όταν μας το επιτρέψουν οι συνθήκες και επιστρέψουμε στην πρότερη κατάσταση."