Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ευχαριστήριο της ΚΕΔΥ προς τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Ύδρας κ. ΕΦΡΑΙΜΕυχαριστήριο εξέδωσε η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Ύδρας προς τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης κ. Εφραίμ, για τη φιλοξενία του προγράμματος Ψυχοκοινωνικής Υποστήριξης και Μαθησιακών Δυσκολιών στον όμορφο και ζεστό χώρο της Ιεροθείου Βιβλιοθήκης. Η Πρόεδρος της ΚΕΔΥ, Κατερίνα Μαραγκού ευχαριστεί επίσης τον Πανοσιολογιότατο Πρωτοσύγκελλο Αρχιμ. π. Νεκτάριο Δαρδανό για την άριστη συνεργασία. 

Ακολουθεί το ευχαριστήριο:ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΔΗΜΟΣ ΥΔΡΑΣ
ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΔΗΜΟΥ ΥΔΡΑΣ (Κ.Ε.Δ.Υ)
Ύδρα , 08/9/2021, Αρ. Πρωτ.: 87
Προς
Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη
Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης
κ. κ. Εφραίμ
18040 Ύδρα
ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ
Η Πρόεδρος Αικατερίνη Μαραγκού και το Διοικητικό Συμβούλιο της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Ύδρας (Κ.Ε.Δ.Υ) ευχαριστούν θερμά τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης κ.κ ΕΦΡΑΙΜ για τη φιλοξενία του προγράμματος Ψυχοκοινωνικής Υποστήριξης και Μαθησιακών Δυσκολιών στον όμορφο και ζεστό χώρο της Ιεροθείου Βιβλιοθήκης.
Επίσης πολλές ευχαριστίες οφείλονται στον Ποιμενάρχη μας κ.κ ΕΦΡΑΙΜ για τη συνεισφορά του στον τομέα της Σχολής Γονέων της Κ.Ε.Δ.Υ, με εξειδικευμένους επιστήμονες που θα αναπτύξουν εκπαιδευτικά προγράμματα για τους γονείς.
Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά και τον Πανοσιολογιώτατο Πρωτοσύγκελλο Αρχιμ. Νεκτάριο Δαρδανό για την άριστη συνεργασία που έχουμε και ευελπιστούμε και φέτος να συνεχιστεί και να μπορούμε να βοηθήσουμε πολλές οικογένειες μέσω του προγράμματος.
Με ιδιαίτερη εκτίμηση,
Κατερίνα Μαραγκού
Πρόεδρος ΚΕΔΥ

Σχετικά Άρθρα