Δευτέρα, 03 Οκτωβρίου 2022

Kάλυψη του κόστους της Ρήτρας Αναπροσαρμογής της μονάδας αφαλάτωσης και επιπλέον χρηματοδότηση από το Υπουργείο Εσωτερικών

  • Σάββατο, 09 Ιουλίου 2022 15:41
  • 1'

Τον Αναπληρωτή Υπουργό των Εσωτερικών Στυλιανό Πέτσα ευχαρίστησε ο Δήμαρχος Ύδρας Γιώργος Κουκουδάκης για την κάλυψη του κόστους της Ρήτρας Αναπροσαρμογής της μονάδας αφαλάτωσης που λειτουργεί στο νησί μας και την επιπλέον χρηματοδότηση του Δήμου με το συνολικό ποσό των 94.065 Ευρώ.

Συγκεκριμένα μέσα από ανάρτησή του στα social media ο κ. Κουκουδάκης δήλωσε: "Oφείλουμε ένα ουσιαστικό ευχαριστώ στον Αναπληρωτή Υπουργό των Εσωτερικών κ. Στυλιανό Πέτσα που έκανε δεκτό το αίτημά μας για την κάλυψη του κόστους της Ρήτρας Αναπροσαρμογής της μονάδας αφαλάτωσης που λειτουργεί στο Νησί μας και προχώρησε στην επιπλέον χρηματοδότηση του Δήμου μας με το συνολικό ποσό των 94.065 Ευρώ. Αυτό σημαίνει ότι το επιπλέον κόστος που προκαλεί η ρήτρα αναπροσαρμογής δεν θα μεταφερθεί στους καταναλωτές. Ξέρω ότι σε κάποιους δεν αρέσουν οι φωτογραφίες μου με Υπουργούς της εκάστοτε κυβέρνησης. Ζητώ την κατανόηση τους γιατί σύντομα με αφορμή τη δημοπράτηση ενός ακόμα μεγάλου έργου Για την Ύδρα μας, θα υπάρξει αντίστοιχη δημοσίευση. Εμείς κάθε μέρα διεκδικούμε Για την Ύδρα μας! Και θα συνεχίσουμε να διεκδικούμε!"