Τρίτη, 30 Απριλίου 2024

Από την επίσκεψη του Υποψήφιου Βουλευτή Α' Πειραιώς και Νήσων Γιάννη Μελά στην Ύδρα

  • Σάββατο, 06 Μαΐου 2023 18:13
  • 1'

Ο υποψήφιος Βουλευτής Α’ Πειραιώς της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννης Μελάς, βρέθηκε στην Ύδρα, όπου συναντήθηκε με φορείς, επαγγελματίες αλλά και κατοίκους του νησιού.

Επισκέφθηκε το Δημαρχείο Ύδρας, όπου ενημερώθηκε διεξοδικά για τα προβλήματα αλλά και τα έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη από το Δήμαρχο Γιώργο Κουκουδάκη. Παράλληλα επισκέφτηκε, το Αστυνομικό Τμήμα, το Λιμεναρχείο καθώς και το Εθελοντικό Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Ύδρας.

Μάλιστα, ο Γιάννης Μελάς, είχε  την ευκαιρία να ανταλλάξει απόψεις με τους κατοίκους του νησιού, ενώ αναφέρθηκε στα πεπραγμένα της Κυβέρνησης αυτά τα 4 χρόνια.

Στη συνέχεια, έθεσε και το διακύβευμα των ερχόμενων εκλογών, τονίζοντας πως στις 21 Μαΐου επιλέγουμε πως θα κυβερνηθεί ο τόπος τα επόμενα χρόνια.

«Ως Νέα Δημοκρατία έχουμε καταθέσει μια συγκεκριμένη προοπτική διακυβέρνησης και εναλλακτική διακυβέρνησης μας παρουσιάζεται μία συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – Βαρουφάκη-ΠΑΣΟΚ; Θα ρισκάρουμε να γυρίσουμε στο 2015; Ή θα πάμε μπροστά;» σημείωσε χαρακτηριστικά.

Τέλος, ο Γιάννης Μελάς, επεσήμανε πως η παρουσία του στην Ύδρα θα συνεχιστεί και μετά τις 21 Μαΐου, επισημαίνοντας πως με την απαραίτητη συνεργασία των κατοίκων, θα αναπτυχθεί ακόμη περισσότερο το νησί του Αργοσαρωνικού.