Δευτέρα, 08 Αυγούστου 2022

Πραγματοποιήθηκε στην Μονή Αγίων Πάντων Σπετσών η ενθρόνιση της νέας Καθηγουμένης μ. Μαγδαληνής από τον Μητροπολίτη ΕΦΡΑΙΜ

  • Παρασκευή, 03 Ιουνίου 2022 11:51
  • 1'
Ανακοινώθηκε από το Γραφείο Τύπου της Ι. Μητρόπολης Ύδρας ότι:
Με την δέουσα Εκκλησιαστική τάξη και μέσα σε κλίμα κατάνυξης, πραγματοποιήθηκε την πρωίαν της Παρασκευής 3 Ιουνίου 2022, εις την Ι. Μονή των Αγίων Πάντων Σπετσών η ενθρόνιση της νέας Καθηγουμένης μ. Μαγδαληνής υπό των Σεπτών χειρών του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας κ.ΕΦΡΑΙΜ.
Μετά το τέλος της Ακολουθίας του Όρθρου και της Α' Ώρας, ο Σεβασμιώτατος τέλεσε την ακολουθία της Ενθρονίσεως και ομίλησε εμπνευσμένα ενώ ευχήθηκε πατρικά στην νέα Καθηγουμένη να ασκεί τα καθήκοντα της με φόβο Θεού έχοντας και την Ευχή της μακαριστής και αλήστου μνήμης Καθηγουμένης Μακρίνας.
Ακολούθως ο Σεβασμιώτατος προεξήρχε της Αρχιερατικής Θ.Λειτουργίας με την συμμετοχή του Καθηγουμένου της Ι.Μ.Παρακλήτου Ωρωπού Αρχιμ.Μωυσέως,του Πρωτοσυγκέλλου Αρχιμ. π.Νεκταρίου Δαρδανού και των Πατέρων της Νήσου.
Μετά την Θ.Λειτουργία ακολούθησε κέρασμα στο Αρχονταρίκι της Ι.Μονής όπου η νέα Καθηγουμένη δέχθηκε τις ευχές όλων ενώ έγινε και ανταλλαγή δώρων μεταξύ του Σεβασμιωτάτου και της Γεροντίσσης Μαγδαληνής.
ΑΞΙΑ