Παρασκευή, 02 Δεκεμβρίου 2022

Με επιτυχία η μετακατασκηνωτική εκδρομή στο νησί των Σπετσών

  • Παρασκευή, 09 Σεπτεμβρίου 2022 14:58
  • 1'
Με επιτυχία -για μια ακόμη χρονιά- πραγματοποιήθηκε κατά το διάστημα 5-8 Σεπτεμβρίου ε.έ. η μετακατασκηνωτική εκδρομή στο νησί των Σπετσών.
Με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας κ.κ. ΕΦΡΑΙΜ και υπό την ευθύνη και μέριμνα του Πανοσ. Ἀρχιμ. π. Αμφιλοχίου Γελαδάκη, τα στελέχη του νεανικού έργου των εν Αιγίνη Κατασκηνώσεων της Μητροπόλεώς μας είχαν την ευκαιρία να ξεκουραστούν, να ανταλλάξουν προβληματισμούς και να ωφεληθούν .
Ιδιαίτερη χαρά προξένησε η ξενάγηση στις εγκαταστάσεις του Ι. Μητροπολιτικού Ναού Αγίου Νικολάου Σπετσών από τον Ιεροκήρυκα της Ιεράς Μητροπόλεως Πανοσ. Αρχιμ. π. Γρηγόριο Νανακούδη, αλλά και το προσκύνημα στον Ιερό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Πόρτοχελίου όπου τύχαμε της υποδοχής του εφημερίου π, Πολυχρόνη.
Πνευματική κορύφωση της εκείσε παραμονής των νέων που διακονούν στελεχώνοντας τις Κατασκηνώσεις της Ιεράς Μητροπόλεως , ήταν η συμμετοχή στην αγρυπνία επί τω Γενεσσίω της Υπεραγίας Θεοτόκου στην Ιερά Μονή Αγίων Πάντων Σπετσών.
Θερμές ευχαριστίες οφείλονται στον Σεβασμιώτατο, στην Καθηγουμένη της Ι. Μονής Οσιωτάτη Μαγδαληνή Μοναχή, και σύμπασα την Αδελφότητα για τη φροντίδα, τη φιλοξενία και τις μυσταγωγικές στιγμές που απόλαυσαν τα στελέχη, συσφίγγοντας τους πνευματικούς τους δεσμούς, αποτιμώντας το εφετινό κατασκηνωτικό έργο και προετοιμάζοντας το επερχόμενο προς δόξαν Χριστού.
ΕΚ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΝΕΟΤΗΤΟΣ