Τρίτη, 04 Οκτωβρίου 2022

Ραντεβού για γνωριμία με τα άλογα και ίππευση από τους μικρούς μας φίλους

  • Δευτέρα, 26 Δεκεμβρίου 2016 21:56
  • 1'

 

 

(Δυστυχώς η εκδήλωση αναβάλλεται λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών. Σύντομα θα οριστεί νέα ημερομηνία.)

Στο πλαίσιο των εορτών των Χριστουγέννων η "Υδραϊκή Κιβωτός" με χαρά προσκαλεί τους μικρούς μας φίλους στην εκδήλωση: «Γνωριμία με τα άλογα».  

Την Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2016 και ώρα 13:00 στη θέση περίπτερο θα γίνει γνωριμία των παιδιών με τα άλογα (ταράνδους) του Αργύρη.

Σε μια εορταστική ατμόσφαιρα, με χαρούμενη διάθεση, τα παιδιά θα έχουν τη δυνατότητα να εξοικειωθούν στην ανάβαση αλόγων αλλά και να τα ιππεύσουν. Τα άλογα θα έχουν χριστουγεννιάτικη minimal αμφίεση, προσφέροντας ευχάριστες στιγμές.

Για την ασφάλεια των παιδιών θα παρέχονται σέλες και κράνη. Παράλληλα θα τους δοθεί το ενημερωτικό φυλλάδιο της "Υδραϊκής Κιβωτού" (επιμέλεια Μαρίας Καραμήτσου, Αποφοίτου ΤΕΦΑΑ με ειδικότητα στην ιππασία), με το πολύ ενδιαφέρον θέμα: «Πώς φροντίζουμε ένα άλογο».
Σκοπός της «Υδραϊκής Κιβωτού» είναι η θεμελίωση της φιλοζωίας στο μυαλό των παιδιών με απώτερο στόχο τη δημιουργία μιας νέας γενιάς με φιλοζωικά αισθήματα και σεβασμό, αλλά ταυτόχρονα και η προσφορά χαράς και δημιουργικής απασχόλησης των παιδιών κατά τη διάρκεια των εορτών.

Ραντεβού λοιπόν στο Περίπτερο για ίππευση σε χριστουγεννιάτικους ..."ταράνδους"!!!