Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ο Π. Ασημακόπουλος για την αναγκαιότητα κτηνίατρου και κέντρου φύλαξης αδέσποτων ζώων στην Ύδρα

Ο Ανεξάρτητος Περιφερειακός Σύμβουλος Αττικής Παναγιώτης Ασημακόπουλος τοποθετήθηκε για την αναγκαιότητα κτηνιάτρου και κέντρου φιλοξενίας αδέσποτων ζώων στην Ύδρα.


Φίλες και φίλοι μου συνδημότες το 2021 φεύγει σε 17 μέρες και μπαίνουμε στο 2022 και η πρωτοβάθμια τοπική αυτοδιοίκηση της Ύδρας και συγκεκριμένα οι αιρετοί που είναι εκλεγμένοι στην Ύδρα από το 2014, δεν έχουν φροντίσει να υπάρχει στον Δήμο Ύδρας κτηνίατρος και κέντρο φιλοξενίας αδέσποτων ζώων όπως προβλέπεται από το ΦΕΚ που έχει ψηφιστεί για όλους τους Δήμους της επικρατείας από την κυβέρνηση και όλα τα υπόλοιπα κόμματα της αντιπολίτευσης.
Μια τοπική αρχή η οποία έχει κουράσει και έχει αποτύχει σε όλα τα επίπεδα της πρωτοβάθμιας τοπικής αυτοδιοίκησης και την συντηρεί στην τοπική διοίκηση της Ύδρας η ανύπαρκτη αντιπολίτευση του νησιού. Ο Δήμος Ύδρας δεν έχει κτηνίατρο και κέντρο φιλοξενίας αδέσποτων ζώων, ένα νησί το οποίο διαφημίζει ως κίνητρο του τουρισμού του τις γάτες, τα ιπποειδή, και τα σκυλιά. Τα συμπεράσματα δικά σας που αυτοί που είναι στην διοίκηση του νησιού μας 8 χρόνια δεν έχουν φροντίσει για την υγεία και την φιλοξενία των αδέσποτων ζώων και των υπολοίπων ζώων τα οποία χρειάζονται εμβολιασμό κάθε χρόνο και λοιπές εξετάσεις και φροντίδα.
«Ανεξάρτητος»
Περιφερειακός Σύμβουλος Αττικής 
Π.Ε. Πειραιώς