Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Υδραϊκή Κιβωτός: "Διαθέσαμε για τις αδέσποτες γάτες 3.360 κιλά τροφής μέσα σε ένα 6μηνο από δωρεές"

Το φιλοζωικό σωματείο "Υδραϊκή Κιβωτός" έκανε έναν απολογισμό για τα 3.360 κιλά τροφής που διέθεσε για τις αδέσποτες γάτες από τον Νοέμβριο 2021 μέχρι και τον Απρίλιο 2022.
Συγκεκριμένα έγραψαν:
"Τοποθετήθηκε αρχές του μήνα και η 15η ταΐστρα στην Κουρμάδα. 15 ταΐστρες σε 15 διαφορετικές γειτονιές.
Οι 15 ταΐστρες χρειάζονται τουλάχιστον 28 σακιά ξηράς τροφής τον μήνα την περίοδο του χειμώνα.
Τα καταφέραμε!!!
28 σακιά τον μήνα είναι περίπου 560 κιλά ξηρά τροφή.
560 κιλά τον μήνα.
Το ιδανικό θα ήταν 45 σακιά τον μήνα αλλα αυτό δεν είναι δυνατό καθώς το κόστος θα ήταν δυσβάστακτο αλλά και η εθελοντική εργασία που θα χρειαζόταν περισσότερη.
Από τον Νοέμβριο και μέχρι τον Απρίλιο η Κιβωτός διέθεσε για το γέμισμα των ταΐστρών περίπου 28χ 6 μήνες = 168 σακιά = 3.360 κιλά τροφής.
Από τον μήνα Μάιο που το νησί ζωντανεύει και πάλι η ποσότητα θα μειωθεί στα 16 σακιά = 320 κιλά τον μήνα. Ένα σακί για κάθε ταιστρα εκτός από τον Μανδράκι που θα είναι δυο.
Τα 20 σακιά = 400 κιλά που δώρισε ο Δήμος Υδρας θα χρησιμοποιηθούν ως συμπλήρωμα και έχουν ήδη διανεμηθεί για τις ταΐστρες στις παρακάτω περιοχές για τους μήνες Μάιο, Ιούνιο, Ιούλιο:
Γήπεδο 3 σακιά
Μπουαγια 3 σακιά
Υπαπαντη 3 σακιά
Μανδράκι 3 σακιά
Κουρμαδα 3 σακιά
Καμίνι 3 σακιά
Ρέμα Καμίνι 2 σακιά
Σύνολο 20 σακιά ή 400 κιλά.
Ευχαριστούμε τους εθελοντές που γεμίζουν τις ταιστρες.
Ευχαριστούμε τον Δήμο Υδρας για την δωρεά του.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ πάει σε όλους εσάς από όλα τα μέρη της γης που με την αγάπη σας και τις δωρεές σας βοηθήσατε να ταϊστούν οι γάτες της Υδρας και αυτόν τον Χειμώνα!
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά:Το D G Charitable Settlement, το The Marchig Animal Welfare Trust of Geneva, το Help Animals International.
Καλό Πάσχα! "

Σχετικά Άρθρα