Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το ετήσιο πρόγραμμα φροντίδας ιπποειδών του Δήμου Ύδρας σε συνεργασία με την Animal Action Hellas

Η Αντιδήμαρχος Ύδρας Μαίρη Κάτσικα ενημέρωσε σχετικά με την επιτυχή έκβαση του ετήσιου προγράμματος του Δήμου Ύδρας για τα ιπποειδή του νησιού σε συνεργασία με την Animal Action Hellas.
Συγκεκριμένα αναφέρει:


prog0522Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το ετήσιο πρόγραμμα του Δήμου Ύδρας σε συνεργασία με την Animal Action Hellas, όπου περιελάμβανε δωρεάν κτηνιατρική, πεταλωτική και οδοντιατρική φροντίδα καθώς εκπαίδευση των ιδιοκτητών των ζώων και ιατρικές συμβουλές.
Η αγάπη των ιδιοκτητών για τα ζώα τους αποδείχθηκε για άλλη μια φορά, καθώς σε 92 ζώα παρασχέθηκαν οι υπηρεσίες κτηνιατρικής φροντίδας και σε 60 ζώα τοποθετήθηκαν microchip.
Να ευχαριστήσουμε την κτηνιατρική ομάδα της Animal Action που και φέτος έκαναν άριστη δουλειά αλλά και τη συντονίστρια του εν λόγω προγράμματος κα. Ελίζα Γκέσκου.
Ιδιαίτερες ευχαριστίες οφείλονται στην κα. Μαριλέλα Μπίκου για τη δωρεάν διάθεση των μεσημεριανών γευμάτων και αναψυκτικών.
Τέλος να ευχαριστήσουμε όλους, εθελοντές και μη, που με τον οποιονδήποτε τρόπο βοήθησαν να ολοκληρωθεί με επιτυχία και αυτή η Δράση του Δήμου Ύδρας.
Είναι στο χέρι μας η εφαρμογή των κανόνων ευζωίας να αποτελέσουν αναπόσπαστο χαρακτηριστικό της τοπικής μας κουλτούρας.