Δευτέρα, 29 Απριλίου 2024

Μικρές πατούσες - Μεγάλες καρδιές | H γοητεία των μικρότερων φυλών των σκύλων

  • Κυριακή, 12 Νοεμβρίου 2023 10:49
  • 1'
Στο πολύ ενδιαφέρον άρθρο του πολύ γνωστού Dog Side Stories με την υπογραφή της Λίας Αγγελοπούλου, περιγράφονται αναλυτικά οι μικρές φυλές σκύλων.
To άρθρο επιδιώκει να εξερευνήσει τη γοητευτική ποικιλομορφία των φυλών των σκύλων, ρίχνοντας φως στους ξεχωριστούς χαρακτήρες που μπορεί σύντομα να γίνουν μέλη μιας οικογένειας.
Με αναλυτικό τρόπο, περιγραφές, φωτογραφίες και στοιχεία, μπορεί κανείς να ενημερωθεί ειδικά, αν σκοπεύει σύντομα να αποκτήσει έναν τετράποδο σύντροφο και να ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στην καθημερινότητά του.
Διαβάζουμε ότι οι μικρόσωμες φυλές είναι από τις πιο δημοφιλείς και αγαπητές φυλές σκύλων σε ολόκληρο τον κόσμο και αυτό δεν το οφείλουν μόνο στο μικρό και εξυπηρετικό τους μέγεθος, αλλά και στο γεγονός ότι έχουν μερικές από τις πιο διασκεδαστικές, χαρισματικές τρυφερές  και  συναρπαστικές ιδιοσυγκρασίες.
pizap1123
Αν και πρόκειται για μικρόσωμους σκύλους, έχουν στην πλειοψηφία τους "μεγάλες" προσωπικότητες, ικανότητες και πολλά ταλέντα και δεν περνούν ποτέ απαρατήρητοι όπου κι αν βρεθούν.
Επιπλέον το μικρό τους μέγεθος, τους επιτρέπει να συνοδεύουν με ευκολία τους κηδεμόνες τους σχεδόν παντού, είναι ιδανικοί ακόμα και για διαμερίσματα και το κόστος συντήρησής τους είναι πιο οικονομικό σε σχέση με τους μεγαλύτερους.
Για τους παραπάνω και για πολλούς ακόμα λόγους, οι μικρόσωμοι εκπρόσωποι του κόσμου των σκύλων, επιλέγονται πολύ συχνά για σύντροφοι και είναι ιδιαίτερα δημοφιλείς.
Περσσότερα για γνωστές και άγνωστες φυλές εδώ