Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Στο Μονακό βρέθηκε ο Δήμαρχος Ύδρας με αφορμή την κυκλοφορία του νέου του βιβλίου

Την Κυριακή 23 Ιανουαρίου 2022 o Δήμαρχος Ύδρας βρέθηκε στο Μονακό, ύστερα από πρόσκληση της Προέδρου κ. Σοφίας Βάχαρη -Τσουβελεκάκη και των Μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της εκεί Ελληνικής Κοινότητας.
Ο κ. Κουκουδάκης μίλησε για την προσφορά της Ύδρας στην Επανάσταση του 1821. Αφορμή για την πρόσκληση στάθηκε η κυκλοφορία του νέου βιβλίου του "Η Ύδρα του 1821: Ανταρτοπόλεμος στη Θάλασσα". Η ομιλία πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της τελετής κοπής της βασιλόπιτας της Ελληνικής Κοινότητας του Μονακό παρουσία του νέου Μητροπολίτη Γαλλίας Δημήτριου, του Αρχιεπισκόπου του Μονακό Dominique-Marie David, των Πρέσβεων της Γαλλίας Stefanini Laurent και των Προξένων της Ελλάδας Πέτρου Μαχά και του Ισραήλ Benzimra Philippe στο Μονακό.
Ο κ. Κουκουδάκης δήλωσε: "Η Μεγάλη Ιστορία της μικρής μας Ύδρας γίνεται γνωστή παντού και κερδίζει τον σεβασμό ανθρώπων από όλο τον κόσμο! Ευχαριστώ θερμά την Πρόεδρο και τα Μέλη της Ελληνικής Κοινότητας στο Μονακό για την ιδιαίτερα τιμητική πρόσκληση και την άριστη και ζεστή τους φιλοξενία."
koukmonako21