Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Δείπνο Εργασίας προς τον Υπουργό Εσωτερικών και τον Περιφερειάρχη Αττικής

  • Τρίτη, 22 Μαρτίου 2022 11:10
  • 1'

Παρέθεσαν ο Πρόεδρος και η Διοίκηση του  Δικτύου Συνεργασίας Δήμων Π.Ε. Νήσων Αττικής

diktyo3Mε επιτυχία πραγματοποιήθηκε το δείπνο εργασίας που παρέθεσε το Δίκτυο Νήσων Αττικής στον Υπουργό Εσωτερικών κ. Μάκη Βορίδη και τον Περιφερειάρχη Αττικής κ. Γεώργιο Πατούλη, το βράδυ της Κυριακής 20 Μαρτίου 2022, στον όμορφο χώρο του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Πειραιά.

diktyo2Στο δείπνο συμμετείχαν οι Βουλευτές κα. Νόνη Δούνια, κ. Νίκος Μανωλάκος, κ. Γιάννης Μελάς και κ. Γιώργος Αμανατίδης, καθώς και οι Δήμαρχοι Καλλιθέας κ. Δημήτρης Κάρναβος (Β΄ Αντιπρόεδρος ΚΕΔΕ), Σαλαμίνας κ. Γιώργος Παναγόπουλος, Τροιζηνίας-Μεθάνων κ. Σπύρος Πολλάλης και Ύδρας κ. Γιώργος Κουκουδάκης.

Οικοδεσπότες, ο Πρόεδρος του Δικτύου και Δήμαρχος Κυθήρων & Αντικυθήρων κ. Στράτος Χαρχαλάκης και ο Διαχειριστής του Δικτύου κ. Μαρίνης Μπερέτσος.

Με χαλαρή διάθεση, συζητήθηκαν σημαντικά ζητήματα της Αυτοδιοίκησης αλλά και ειδικότερα θεσμικά θέματα των Δικτύων Δήμων και των Αναπτυξιακών Οργανισμών, με τον Υπουργό Εσωτερικών να δηλώνει την επιθυμία του να επισκεφθεί τα γραφεία του Δικτύου Νήσων για διεξοδικότερη ανταλλαγή απόψεων.

Σε όλους τους συμμετέχοντες δόθηκαν τοπικά παραδοσιακά προϊόντα από τα νησιά της Αττικής.