Δευτέρα, 03 Οκτωβρίου 2022

Στην παρουσίαση του βιβλίου του Δημάρχου Ύδρας τον Μητροπολίτη ΕΦΡΑΙΜ εκπροσώπησε ο Πανοσ. Πρωτοσύγκελλος Αρχιμ. π. Νεκτάριος Δαρδανός

  • Κυριακή, 19 Ιουνίου 2022 00:40
  • 1'
Ανακοινώθηκε από το Γραφείο Τύπου της Ι. Μητρόπολης Ύδρας ότι:

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στην Συνεδριακή αίθουσα του Ιερού Καθεδρικού Ναού Ύδρας η παρουσίαση του Βιβλίου του κ. Δημάρχου Ύδρας, Γεωργίου Ε. Κουκουδάκη υπό τον τίτλο: " η ΥΔΡΑ του 1821 - Ανταρτοπόλεμος στην Θάλασσα ", των εκδόσεων Ι.ΣΙΔΕΡΗ.
Ομίλησαν οι κ. Άγγελος Συρίγος, Υφυπουργός Παιδείας και θρησκευμάτων, κ. Στυλιανός Πέτσας,Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών, κ.Ανδρέας Γκούρας ,Σύμβουλος πρεσβείας Α' Υπουργείου Εξωτερικών, κ.Παναγιώτης Ράππας, Σκηνοθέτης- Ζωγράφος και ο κ. Κωνσταντίνος Μπεράτης, Πολιτικός Επιστήμονας.
Συντόνισε η κ. Άννα - Μαρία Κοφίτσα, Διεθνολόγος- Δημοσιογράφος.
Τον Σεβασμιώτατο Ποιμενάρχη μας κ. ΕΦΡΑΙΜ εκπροσώπησε ο Πανοσ. Πρωτοσύγκελλος Αρχιμ. π.Νεκτάριος Δαρδανός όστις και χαιρέτησε την εκδήλωση και μετέφερε τις πατρικές και συγχαρητήρια ευχές του Σεβασμιωτάτου.
Παρέστησαν επίσης ο Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος π.Ακίνδυνος Δαρδανός, Πατέρες της Νήσου, οι αρχές του τόπου ο Βουλευτής κ.Μανωλάκος και πολυπληθές ακροατήριο.
ΕΚ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ Ι.ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ