Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Διαδικτυακό Σεμινάριο σε Καταστηματάρχες του Πειραιά με Θέμα την Ασφάλεια

Τη Δευτέρα 17 Ιανουαρίου και ώρα 16:00 το ευρωπαϊκό πρόγραμμα BeSecure-FeelSecure (BSFS) του Δήμου Πειραιά, απευθυνόμενο σε τοπικούς καταστηματάρχες, διοργανώνει διαδικτυακό σεμινάριο με θέμα: «Αστεακή Ασφάλεια και Υποστήριξη Θυμάτων».

Για την παρακολούθηση του σεμιναρίου απαιτείται εγγραφή στο σύνδεσμο: https://forms.gle/2ipu4Tpvj7KBjsqS9 ώστε να αποσταλλεί το αναλυτικό προγράμμα και ο συνδέσμος παρακολούθησης στους συμμετέχοντες.

Σκοπός της εκπαιδευτικής δράσης είναι να ενημερωθούν και να ευαισθητοποιηθούν οι ιδιοκτήτες καταστημάτων του Πειραιά για θέματα αστεακής ασφάλειας προκειμένου να μειωθεί το αίσθημα ανασφάλειας στην αγορά και τις επιχειρήσεις. Το σεμινάριο θα επιτρέψει, επίσης, την ανάπτυξη ενός γόνιμου διαλόγου μεταξύ των συμμετεχόντων και των ειδικών, σχετικά με τις ανησυχίες και τις ανάγκες τους σε θέματα πρόληψης της εγκληματικότητας και υποστήριξης των θυμάτων.

Στα πλαίσια του σεμιναρίου θα απευθύνουν χαιρετισμούς ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, ο Υφυπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Κώστας Κατσαφάδος και ο Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Ελευθέριος Οικονόμου.

Στην συνέχεια, εκπρόσωποι του Εργαστηρίου Αστεακής Εγκληματολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου, της Αστυνομίας, ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιά κ. Θεόδωρος Καπράλος και η Αντιδήμαρχος Δημοτικής Αστυνομίας κα Κυριακή Μπουρδάκου θα μιλήσουν για θέματα που απασχολούν τους επιχειρηματίες της πόλης και θα ακολουθήσει συζήτηση.

Το σεμινάριο διοργανώνεται από και υπό την επιστημονική ευθύνη του Εργαστηρίου Αστεακής Εγκληματολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου στα πλαίσια του Ευρωπαϊκού Έργου BeSecure-FeelSecure (BSFS), το οποίο στοχεύει στην ενίσχυση της αστεακής ασφάλειας και τη μείωση του αισθήματος ανασφάλειας στην πόλη.

Invitation BSFS Page 2 1 724x1024

Σχετικά Άρθρα