Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Με ιδιαίτερη επιτυχία η επίσημη έναρξη του Συνεδρίου με τίτλο "Καρδιολογικά Cases" της ΕΛΕΜΕΚΑΝ

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η επίσημη έναρξη του Συνεδρίου με τίτλο "Καρδιολογικά Cases" της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΜΕΛΕΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΓΓΕΙΑΚΩΝ ΝΟΣΗΜΑΤΩΝ στη συνεδριακή αίθουσα του Ιερού Καθεδρικού Ναού Ύδρας το Σάββατο 20 Μαΐου 2022, στις 20.15'.
Χαιρέτησαν: ο Πανοσιολογιώτατος Πρωτοσύγκελλος Αρχιμ. Νεκτάριος Δαρδανός Πρωτοσύγκελλος ως εκπρόσωπος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Ύδρας, Σπετσών & Αιγίνης Κ.κ. ΕΦΡΑΙΜ, ο οποίος μετέφερε τις πατρικές ευχές και ευλογίες του Σεπτού Ποιμενάρχου μας και μίλησε με θέμα "Θεολογία και Επιστήμη".
Παρουσίασε το έργο των 2 Νοσοκομείων της Ιεράς Μητροπόλεως (Κουλουρείου Νοσοκομείου Ύδρας "Παναγία η Φανερωμένη" και του Νοσοκομείου "Άγιος Διονύσιος" της Αιγίνης - Εκκλησιαστικών Ιδρυμάτων - Ν.Π.Ι.Δ.) και υπογράμμισε τον καθημερινό και δύσκολο αγώνα του Σεβασμιωτάτου Προέδρου για την εξεύρεση πόρων με σκοπό την εύρυθμη και απρόσκοπτη λειτουργία των μονάδων.
Ευχαρίστησε τον Πρόεδρο κ. Παπαδόπουλο Κωνσταντίνο και τον Αντιπρόεδρο κ. Καραγιάννη Στέφανο και όλα τα μέλη της οργανωτικής Επιτροπής για την διεξαγωγή του Συνεδρίου και την εθελοντική δράση (δωρεάν εξέταση triplex καρδιάς) που πραγματοποιήθηκε στο Κουλούρειο Νοσοκομείο Ύδρας.
Ιδιαιτέρως τόνισε την δράση του κ. Στεφάνου Καραγιάννη - Καρδιολόγου, οποίος υπήρξε η "ψυχή" της ως ανω δράσης, μαζί με τους Καρδιολόγους
Καδόγλου Νίκο, Τσιτλακίδης Κώστα και Κωνσταντίνο Παπαδόπουλο.
Στην συνέχεια ομίλησαν ο Δήμαρχος Ύδρας κ. Γεώργιος Κουκουδάκης Αντιπρόεδρος του Δ.Σ του Νοσοκομείου Ύδρας, και ο Διευθυντής του Κουλουρείου Νοσοκομείου κ. Παναγιώτης Μανίκης.
Την έναρξη των εργασιών κήρυξε ο Αντιπρόεδρος της ΕΛΕΜΕΚΑΝ κ. Καραγιάννης.
ΕΚ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ
SYN1.jpg SYN2.jpg SYN3.jpg

SYN4.jpg SYN5.jpg SYN6.jpg

Σχετικά Άρθρα