Τετάρτη, 06 Ιουλίου 2022

Τελευταία ενημέρωση της Ένωσης Ξενοδόχων Ύδρας για τη διαμονή ενδεχόμενου κρούσματος Covid - 19

  • Τετάρτη, 08 Ιουλίου 2020 21:26
  • 1'

Σχετικά με την διαμονή ενδεχόμενου κρούσματος Covid - 19 στην Ύδρα ενημερώνει η Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Ύδρας κ. Μαρία Κλαδάκη Πιερρουτσάκου και ο Γραμματέας Νικόλας Σκουλής τους συναδέλφους τους ξενοδόχους βάσει των τελευταίων εξελίξεων:


enosi xenodoxwnAγαπητοί συνάδελφοι και φίλοι,

Σύμφωνα με την Υπουργική Απόφαση που δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ 2734/03/07/2020, εφόσον έχει οριστεί κατάλυμα φιλοξενίας covid, στην ΥΑ αναφέρεται συγκεκριμένα και η Ύδρα, δεν είναι υποχρεωμένα τα ξενοδοχεία μας να διατηρούν δωμάτια κενά για την διαμονή ενδεχομένου κρούσματος.

Στο συνημμένο αρχείο υπάρχουν οδηγίες από το Υπουργείο Υγείας για τον τρόπο και τη διαδικασία αντιμετώπισης και τη συνεννόηση με την Πολιτική Προστασία.

Εκ μέρους της Ένωσης και του Δήμου Ύδρας, έχουμε απευθύνει επιστολή προς τον Πρωθυπουργό, όπου ζητούμε την άμεση μεταφορά ενδεχομένου κρούσματος σε κατάλληλη δομή φιλοξενίας εκτός νησιού.

Είναι κάτι στο οποίο επιμένουμε, έτσι ώστε να ολοκληρωθεί και η διαδικασία μεταφοράς εκτός Ύδρας.

Στην επόμενη συνάντηση του ΔΣ της Ένωσης μας με τον Γενικό Γραμματέα ΕΟΤ κ. Φραγκάκη θα ζητήσουμε και τη δική του συμβολή καθώς και τη συμβολή του Δήμου σε αυτή την κατεύθυνση.

Με φιλικούς χαιρετισμούς,

Η Πρόεδρος ΔΣ

Μαρία Πιερρουτσάκου Κλαδάκη

Ο Γεν. Γραμματέας ΔΣ

Νικόλας Σκουλής