Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Η Περιφέρεια Αττικής και Νησιών του Σαρωνικού συμμετέχει στην Virtual Έκθεση «Πανόραμα Νησιωτικών Προορισμών»

  • Τρίτη, 18 Μαΐου 2021 18:57
  • 1'

Η Περιφέρεια  Αττικής και των Νησιών του Αργοσαρωνικού συμμετέχει στην Virtual Έκθεση «Πανόραμα Νησιωτικών Προορισμών» που θα πραγματοποιηθεί στις 4-6 Ιουνίου στο Ψηφιακό Εκθεσιακό Κέντρο της Mact Media Group.

Αναλυτικά στην έκθεση θα συμμετέχουν με περίπτερο : Περιφέρεια Αττικής, Δήμος Αγκιστρίου, Δήμος Αίγινας, Δήμος Κυθήρων και Αντικυθήρων, Δήμος Πόρου, Δήμος Σαλαμίνας, Δήμος Σπετσών και Δήμος Ύδρας.

Το Πανόραμα Νησιωτικών Προορισμών έχει στόχο να δώσει βήμα σε όλα τα νησιά της χώρας ανεξαιρέτως, να προβάλλουν τα συγκριτικά τους πλεονεκτήματα, τις ομορφιές τους, τα αξιοθέατα, τις υπηρεσίες που προσφέρονται στο κάθε νησί, τις δυνατότητες θεματικού τουρισμού που έχουν και να τα κοινωνήσουν στο εγχώριο και διεθνές κοινό με στόχο την ενίσχυση της τουριστικής κίνησης στην περιοχή τους και την ανάπτυξη των τοπικών οικονομιών.

Παράλληλα στο πλαίσιο της έκθεσης «Πανόραμα Νησιωτικών Προορισμών» θα φιλοξενηθεί Πανευρωπαϊκό Συνέδριο για τη νησιωτική πολιτική στην ΕΕ, έχει στόχο και την εξυπηρέτηση ομιλητών που επιθυμούν να συμμετέχουν και να παρέμβουν στο συνέδριο και αντιμετώπιζαν πρόβλημα με τις προηγούμενες ημερομηνίες.