Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Αλλαγή μετά από τις διαμαρτυρίες, του ονόματος του επενδυτικού σχεδίου στο Πλέπι Ερμιονίδας με αφαίρεση της λέξης HYDRA

Σε αλλαγή του ονόματος της επένδυσης που θα γίνει στο Πλέπι Ερμιονίδας από HYDRA’S ART RESIDENCIES σε ART RESIDENCES, προέβη η εταιρεία PLEPI LAND DEVELOPMENT, μετά τις διαμρτυρίες μέσω επιστολών του Δήμαρχου Ύδρας Γιώργου Κουκουδάκη και της Ένωσης Ξενοδόχων Ύδρας και της Προέδρου της Μαρίας Κλαδάκη Πιερρουτσάκου.

Επειδή η διατήρηση του ονόματος θα δημιουργούσε αντιδικίες και προβλήματα, ο εκπρόσωπος της εταιρείας, Νίκος Καλογιάννης, αναφερόμενος στο ότι δεν επιθυμούν να δημιουργήσουν οποιοδήποτε πρόβλημα στον κλάδο των ξενοδόχων αλλά και στην αγαπημένη πατρίδα του ίδιου την Ύδρα , αλλάζουν την ονομασία του Επενδυτικού τους Σχεδίου σε ART RESIDENCIES, αφαιρώντας την λέξη HYDRA. Ο κ. Καλογιάννης απευθύνθηκε στην Ελληνική Εταιρεία Επενδύσεων και Εξωτερικού Εμπορίου ΑΕ, ώστε να μεριμνήσουν στην τροποποίηση της ονομασίας του Επενδυτικού τους Σχεδίου η οποία δεν έχει χρησιμοποιηθεί σε καμία άλλη δημόσια υπηρεσία.

Μετά από την θετική εξέλιξη ο Δήμαρχος Ύδρας Γιώργος Κουκουδάκης και η Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Ύδρας Μαρία Κλαδάκη Πειρρουτσάκου δήλωσαν ότι ευελπιστούν ότι θα γίνουν σύντομα οι απαραίτητες ενέργειες και καθώς είναι υπέρ των επενδύσεων και εύχονται κάθε επιτυχία σε αυτήν την ποιοτική επενδυτική προσπάθεια που θα γίνει στο Πλέπι.