Τετάρτη, 17 Αυγούστου 2022

Με μεγάλη επιτυχία εγκαινιάστηκε η έκθεση «Σε γνωρίζω από την όψι: Πρόσωπα του ‘21»

  • Τρίτη, 07 Σεπτεμβρίου 2021 11:07
  • 1'
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της έκθεσης «Σε γνωρίζω από την όψι: Πρόσωπα του ‘21», σε επιμέλεια Ίριδος Κρητικού και Ιφιγένειας Βογιατζή και συν-διοργάνωση της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου ύδρας και του Εθνικού Ιστορικού Μουσείου.
Παρουσία του Δημάρχου Γ. Κουκουδάκη που καλωσόρισε τον κόσμο, τους καλλιτέχνες και την διοίκηση του ΕΙΜ ξεκίνησε η ξενάγηση στον υπέροχο χώρο της Παλαιάς Δημοτικής Αγοράς!
Στην έκθεση παραυρέθηκαν ο Δήμαρχος Ύδρας Γ. Κουκουδάκης, η πρόεδρος του Δ.Σ. Αναστασία Μαυρομάτη, οι Αντιδήμαρχοι Μανώλης Καραμήτσος, Ιωάννης Μπελεγρής και η Μαίρη Κάτσικα, η Πρόεδρος της ΚΕΔΥ Κατερίνα Μαραγκού και η Πρόεδρος της επιτροπής Παιδείας Ειρήνη Μπέλεση Παύλου, οι δημοτικοί σύμβουλοι Παναγιώτης Μαρκαντώνης και Παναγιούλα Δασκαλάκη.
Οι διευθυντές και εκπαιδευτικοί των σχολείων πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.
Από το Εθνικό Ιστορικό Μουσείο η Φανή Μαλλούχου, Πρόεδρος Ιστορικής και Εθνολογικής Εταιρείας της Ελλάδος, ο Θεμιστοκλής Κοντογούρης, Γενικός Γραμματέας ΙΕΕΕ, η Μαρία Παπαναστασίου, Διευθύντρια Εθνικού Ιστορικού Μουσείου, η Δήμητρα Κουκίου, αναπληρώτρια Διευθύντρια ΕΙΜ.
Ο υπέροχα φωτισμένος χώρος εσωτερικά και εξωτερικά, οι τέντες και ο μπουφές ήταν μια προσφορά του Εικαστικού Αλέξη Βερούκα.
Η Πρόεδρος της ΚΕΔΥ, Κατερίνα Μαραγκού ευχαριστεί τους καλλιτέχνες και όλο τον κόσμο που τίμησε τα εγκαίνια της έκθεσης στη δημοτική αγορά με την παρουσία του.
Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι τα τέλη Οκτωβρίου. Ο χώρος θα είναι ανοιχτός καθημερινά το πρωί 11:00 έως 14:00 και το απόγευμα 19:00 έως τις 23:00. 
Φωτογραφίες Βασιλική Γκιώνη