Παρασκευή, 31 Μαρτίου 2023

Επιστρέφει στην Ύδρα η συνάντηση ασφαλιστών και αντασφαλιστών της ΕΑΕΕ

  • Παρασκευή, 28 Ιουνίου 2019 16:34
  • 1'

Το Insurance & Reinsurance Meeting, φέτος θα συμπληρώσει 21 συνεχείς διοργανώσεις.

Το Nextdeal.gr μας πληροφορεί ότι η Ένωση Ασφαλιστών και Αντασφαλιστών Ελλάδος με εγκύκλιο ενημερώνει τις ασφαλιστικές εταιρίες - μέλη της ότι το Insurance & Reinsurance Meeting θα διεξαχθεί στην Ύδρα, από την Τετάρτη, 25 έως την Παρασκευή, 27 Σεπτεμβρίου 2019.

Το Insurance & Reinsurance Meeting, το οποίο φέτος θα συμπληρώσει 21 συνεχείς διοργανώσεις, αποτελεί συνάντηση - θεσμό για τον ασφαλιστικό και αντασφαλιστικό κόσμο και κάθε χρόνο συγκεντρώνει 300 περίπου συμμετέχοντες από πολλές ευρωπαϊκές και άλλες χώρες.

Στόχος της ΕΑΕΕ είναι να δίνει την ευκαιρία σε ασφαλιστές και αντασφαλιστές να συναντηθούν και να ανταλλάξουν απόψεις για τις εξελίξεις στον ασφαλιστικό χώρο σε ένα ειδυλλιακό περιβάλλον.

Παράλληλα στο πλαίσιο του Hydra Meeting διακεκριμένοι ομιλητές μοιράζονται την τεχνογνωσία και την εμπειρία τους στα πιο επίκαιρα θέματα που απασχολούν τον ασφαλιστικό κλάδο. Το θέμα που θα συζητηθεί φέτος έχει τίτλο : «How does insurance fit in an evolving society and economy».

Επιπλέον, όπως ενημερώνει η ΕΑΕΕ, πέραν του συνεδριακού μέρους, πλούσιο θα είναι και φέτος το πρόγραμμα των εκδηλώσεων, δίνοντας την ευκαιρία στους συμμετέχοντες να συνδυάσουν την εργασία, την ενημέρωση και τις επαγγελματικές επαφές με τη διασκέδαση.

Πληροφορίες σχετικά με το φετινό πρόγραμμα αλλά και ηλεκτρονική εγγραφή θα βρείτε εδώ. Η περίοδος εγγραφών λήγει στις 31 Ιουλίου 2019.