Παρασκευή, 31 Μαρτίου 2023

Με συνέντευξη τύπου θα ολοκληρωθεί το ασφαλιστικό συνέδριο στην Ύδρα

  • Τετάρτη, 21 Αυγούστου 2019 16:59
  • 1'

Η 21η Συνάντηση Ασφαλιστών & Αντασφαλιστών της ΕΑΕΕ θα πραγματοποιηθεί από τις 25 έως 27 Σεπτεμβρίου.

Με συνέντευξη τύπου του προέδρου της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδος κ. Αλέξανδρου Σαρρηγεωργίου θα ολοκληρώσει τις εργασίες της η 21η Συνάντηση Ασφαλιστών & Αντασφαλιστών που διοργανώνει η Ένωση Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος (ΕΑΕΕ) από 25 έως 27 Σεπτεμβρίου 2019 στην Ύδρα.

Πρόκειται για μία νέα πρωτοβουλία στο πλαίσιο του διεθνούς συνεδρίου που δίνει την ευκαιρία στην ΕΑΕΕ να κάνει ακόμη πιο ευρύτερα γνωστές τις θέσεις της σε μια ενδιαφέρουσα περίοδο για τον κλάδο.

H Συνάντηση θα συμπληρώσει φέτος 21 συνεχείς διοργανώσεις.

Αποτελεί θεσμό για τον ασφαλιστικό και αντασφαλιστικό κόσμο και κάθε χρόνο συγκεντρώνει 300 περίπου συμμετέχοντες από πολλές ευρωπαϊκές και άλλες χώρες.

Στόχος της ΕΑΕΕ είναι να δίνει την ευκαιρία σε ασφαλιστές και αντασφαλιστές από όλο τον κόσμο να συναντηθούν και να ανταλλάξουν απόψεις για τις διεθνείς εξελίξεις στον ασφαλιστικό χώρο σε ένα ειδυλλιακό περιβάλλον.

Παράλληλα στο πλαίσιο της διοργάνωσης διακεκριμένοι ομιλητές μοιράζονται την τεχνογνωσία και την εμπειρία τους στα πιο επίκαιρα θέματα που απασχολούν τον ασφαλιστικό κλάδο. Το θέμα που θα συζητηθεί φέτος έχει τίτλο : «How does insurance fit in an evolving society and economy».

Επιπλέον, την Παρασκευή, 27 Σεπτεμβρίου 2019 στις 10 π.μ. στο ξενοδοχείο “BRATSERA” θα πραγματοποιηθεί press event όπου ο Πρόεδρος και μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΑΕΕ θα ενημερώσουν τους εκπροσώπους των ΜΜΕ για βασικά θέματα και εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς.

Δείτε το πρόγραμμα εδώ

nextdeal.gr