Δευτέρα, 03 Οκτωβρίου 2022

Ο Γιάννης Σαχίνης ενημερώνει για τις φιλανθρωπικές δραστηριότητες του ανθρωπιστικού οργανισμού Lifeline Hellas

  • Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου 2020 12:39
  • 2'

Ο Πρόεδρος της Αδελφότητος Υδραίων Αθηνών Γιάννης Σαχίνης ως Γενικός Γραμματέας του διεθνούς ανθρωπιστικού οργανισμού Lifeline Hellas,  ενημερώνει τους συμπολίτες μας για τις φιλανθρωπικές δραστηριότητες του ανθρωπιστικού οργανισμού Lifeline Hellas.Αγαπητά Μέλη και Αγαπητοί Φίλοι,

Ως Γενικός Γραμματέας του διεθνούς ανθρωπιστικού οργανισμού Lifeline Hellas, θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι οι φιλανθρωπικές μας δραστηριότητες συνεχίζονται.

Οι δυνατότητες για να προσφέρετε είναι οι παρακάτω:

1. Αγοράζοντας το γούρι μας για να το προσφέρετε στους φίλους σας.

CharmΣυγκεκριμένα, το κοσμηματοπωλείο IORDANIS jewelry, (210 8087323)  κατανοώντας την σπουδαιότητα της φιλανθρωπίας και τις ανάγκες που δημιουργούνται, κυρίως αυτήν την δύσκολη εποχή, σχεδίασε και φέτος το γούρι του Lifeline Hellas.

Είναι ένας ιδιαίτερος, καλοδουλεμένος σταυρός από καρδιές που φοριέται ως κρεμαστό.  

Το κόστος είναι 30 ευρώ και διατίθεται σε περιορισμένο αριθμό.

2. Αγοράζοντας παιδικές μάσκες της υψηλότερης δυνατής ποιότητας με τη θήκη τους, που απεικονίζουν ήρωες της ελληνικής μυθολογίας.

Οι μάσκες θα είναι διαθέσιμες στο e-shop www.artemisandapollon.com

Το κόστος είναι 12 ευρώ.

3. Χρηματική Δωρεά.

Οποιαδήποτε δωρεά ενισχύει το έργο μας για τα κρατικά νοσοκομεία της Ελλάδος και την Στέγη Ανηλίκων Πειραιά «Καλός Ποιμένας». Πληροφορίες: 6943902264

Με φιλικούς χαιρετισμούς,

Γιάννης Σαχίνης
Πρόεδρος   
Αδελφότης Υδραίων Αθηνών  


Ο Διεθνής Ανθρωπιστικός Οργανισμός Lifeline Hellas, στα πλαίσια της καμπάνιας «Παιδιά βοηθούν Παιδιά» και σε συνεργασία με το γνωστό brand παιδικών ρούχων Artemis & Apollon δημιουργεί παιδικές προστατευτικές μάσκες υψηλής ποιότητας για παιδιά από 6 έως 14 ετών με την θήκη τους.

Η φιλανθρωπική αυτή δράση του Lifeline Hellas τελεί υπό την αιγίδα της ΑΒΥ Πριγκίπισσας Αικατερίνης με σκοπό την στήριξη των Κρατικών Νοσοκομείων παίδων της Ελλάδος και της Στέγης Ανηλίκων Πειραιά «Καλός Ποιμένας»  την δύσκολη περίοδο της πανδημίας Covid-19.

To Lifeline Hellas έχει προσφέρει τα τελευταία τρία χρόνια ιατρικό εξοπλισμό αξίας $2.000.000 στα νοσοκομεία Θριάσιο, Π. και Α. Κυριακού, Παίδων Πεντέλης, Αρεταίειο, Έλενα Βενιζέλου και σε ιδρύματα όπως το Άσυλο Ανιάτων.

Η εταιρεία Artemis & Apollon μόλις σε 12 μήνες από την λειτουργία της έχει παρουσία σε επίλεκτα σημεία πώλησης τόσο εντός της Ελλάδας όσο και στο εξωτερικό συνεχίζοντας με μεγάλη επιτυχία τις εξαγωγές. Η βρετανική Vogue επαίνεσε το brand παιδικών ρούχων Artemis & Apollon για την ποιότητα του και την πρωτοτυπία του να προβάλλει τις αγαπημένες φιγούρες και σύμβολα της ελληνικής μυθολογίας μαζί με την ιστορία τους, δίνοντας την ευκαιρία στα παιδιά να τα ανακαλύψουν.

Οι μάσκες θα είναι διαθέσιμες στο e-shop www.artemisandapollon.com, στο γραφείο του Lifeline Hellas 6943902264 και σε επιλεγμένα καταστήματα.

Το κόστος κάθε μάσκας με την θήκη της είναι 12 ευρώ.