Τρίτη, 26 Σεπτεμβρίου 2023

Συκοφαντική και απαράδεκτη δήλωση του Δημάρχου Γ. Κουκουδάκη κατά της «Φωνής της Ύδρας» και της Εκδότριάς της

  • Τρίτη, 23 Μαΐου 2023 20:42
  • 2'

Λυπούμαστε ιδιαίτερα για την απαράδεκτη και επί προσωπικού επίθεση που δεχθήκαμε από τον Δήμαρχο Ύδρας Γ. Κουκουδάκη σε απάντηση του άρθρου μας που αναδείκνυε την άποψη δεκάδων πολιτών που επικοινώνησαν με την εφημερίδα μας και εξέθεσαν την αντίρρησή τους, να συμπέσουν τα Μιαούλεια με τις εθνικές εκλογές.

Τους λόγους τους αναλύσαμε διεξοδικά στο άρθρο μας, όπως μας μεταφέρθηκαν, άλλωστε πάνω σε αυτούς διατύπωσε στην ανάρτησή του και ο ίδιος τον προβληματισμό του για την αναγκαιότητα λήψης σωστών αποφάσεων.

Δυστυχώς η σαρκαστική και ειρωνική απάντηση του κ. Δημάρχου συνεχίζει να μας λυπεί και ιδιαίτερα αυτό που μας τόνισε και τηλεφωνικά ότι θεωρεί ότι του ασκούμε αντιπολίτευση.

Μας στεναχωρεί το γεγονός ότι βλέπει φανταστικούς εχθρούς σε μια καλόπιστη κριτική που διατυπώσαμε.

Μας απελπίζει η σκέψη, ότι θεωρεί ότι πάντα παίρνει τις σωστές αποφάσεις για τον τόπο του, όταν καθημερινά οι πολίτες γίνονται αποδέκτες καταστάσεων για τις οποίες δεν συμφωνούν.

Μας συνθλίβει ο τρόπος που λειτουργεί απαντώντας σαρκαστικά, καθώς πιστεύουμε ότι δεν αρμόζει σε έναν τοπικό άρχοντα, του δικού του διαμετρήματος μια αλαζονική συμπεριφορά.

Μήπως θέλει να καταργήσει κάθε δημοκρατικό δικαίωμα ελευθερίας λόγου;

Μήπως φιμώνοντας την εφημερίδα μας, θεωρεί κατ’ επέκταση ότι θα φοβίσει τους πολίτες να συζητούν ελεύθερα την άποψή τους;

Θα αναγκαστούμε, να ασκήσουμε κάθε νόμιμο δικαίωμά μας για να υπερασπίσουμε την μοναδική και αξιόπιστη εφημερίδα της Ύδρας για τα κάτωθι: 

1) Αν δεν αναιρέσει ο Δήμαρχος, τα όσα συκοφαντικά δήλωσε στην ανάρτησή του στα social media για την εκδότρια της εφημερίδας μας.

2)  Αν δεν αναιρέσει τα ειρωνικά του σχόλια για την ελεύθερη άποψή μας, σχετικά με το γεγονός ότι δεν θα επηρεάσει καθόλου η καύση πυροτεχνημάτων, οι χοροί και τα ξενύχτια, η υπεραριθμία, τα προβλήματα στην αστυνόμευση, τους πολίτες που θα ψηφίσουν το πρωί που ανοίγουν οι κάλπες, αδιαφορώντας να τονίσει τα όσα αναφέραμε συγκεντρωτικά και στα οποία δίνει τελικά απαντήσεις.

Όσο για το πλήρως άσχετο, συκοφαντικό έως και χλευαστικό σχόλιό του, σχετικά με την υποψηφιότητα για το αξίωμα του Δημάρχου, συγγενικού προσώπου της εκδότριας, δεν θα σχολιάσουμε, γιατί με αυτές τις δηλώσεις ο ομιλών πέφτει εντελώς στα μάτια μας και μάλλον διεκδικεί την λύπη μας.

Τέλος, εμείς υπηρετούμε 43 χρόνια τα συμφέροντα του νησιού μας με κάθε δήμαρχο που βρίσκεται στην εξουσία.

Και ο ίδιος ο δήμαρχος μας έχει ευχαριστήσει πολλές φορές κατά καιρούς όπως με το θέμα της νησίδας Σαν Τζόρτζι για το οποίο δεν είχαμε και ούτε επιδιώξαμε ποτέ κανένα απολύτως όφελος.

Άλλωστε, τον στηρίξαμε διαχρονικά, δίνοντας χώρο στις στήλες της εφημερίδας μας, σε καιρούς που είχε ανάγκη την δημοσιότητα ώστε να εμφανιστεί και να εδραιωθεί  πολιτικά.

Ας γίνει αντιληπτό επιτέλους από τον κ. Δήμαρχο ότι εμείς δεν λειτουργούμε με πολιτικό πρόσημο αλλά υπερασπιζόμαστε τα συμφέροντα των πολιτών ακόμα και αν οι ίδιοι δεν μπορούν να το αντιληφθούν εγκαίρως!

Ας γίνει αντιληπτό επιτέλους από τον Δήμαρχο, ότι δεν είμαστε υποψήφιοι στις επόμενες δημοτικές εκλογές.

Δεν στηρίζουμε κάποιον υποψήφιο!

Στηρίζουμε όλους τους υποψηφίους όπως και εκείνον!

Δεν καταλαβαίνουμε τον λόγο που μας εμπλέκει ο Δήμαρχος με έναν υποψήφιο, έστω και συγγενή μας.

Η τακτική να μετατοπίζει ο κ. Δήμαρχος τα προβλήματα που αντιμετωπίζει, αλλού και σε άλλους, νομίζω ότι έχει γίνει αντιληπτή απ΄ όλους τους συμπολίτες μας.

Δεν είναι καθόλου τυχαίο που ο άκομψος έως και ο συκοφαντικός τρόπος που διαχειρίζεται ο ίδιος με τακτική τις ελεύθερες απόψεις, ενοχλεί πολλούς συμπολίτες μας.

Ίσως τελικά, όλοι να έχουν μια «αχίλλειον πτέρνα».Αρχικό άρθρο ΦτΥ

Δείτε την απάντηση στο άρθο της ΦτΥ του Δημάρχου εδώ